30 mei- 5 juni: ‘Samen om’- challenge

vrijdag 27 mei 2022 10:30

Klik op dit artikel en lees zonder kosten het complete bericht op www.blikopzeewolde.nl In 30 minuten lekker bewegen, nieuwe mensen ontmoeten én iets goeds doen? Loop dan 30 mei tot en met 5 juni samen een ommetje tegen eenzaamheid!

Bijna de helft van Nederland voelt zich wel eens eenzaam. Om heel makkelijk nieuwe mensen te ontmoeten én lekker gezond bezig te zijn, organiseren NLvoorelkaar en de Hersenstichting/Ommetje-app de Samen Ommetje challenge.

Doe jij ook mee in Zeewolde? Het is simpel: meld je vandaag nog aan voor de challenge, ontdek wie er in jouw buurt ook een ommetje wil maken, spreek af en wandelen maar.

De landelijke kick-off is in de week van 30 mei met dr. Erik Scherder, maar ook daarna kun je natuurlijk nog Samen Om voor impact.
👉 Hier lees je alles over deze challenge en hoe je mee kunt doen

Challenge je collega’s… … of vrienden, familie of buren om ook mee te doen. Samen is leuker en alleen samen lossen we eenzaamheid in Nederland op. Hier lees je er meer over.

 

 

Deel dit artikel

  • Ontdek jouw warmtelekje, vraag een gratis warmtescan

    Blikopzeewolde.nl- Vraag je je af of er warmtelekjes zijn in de gevel van jouw woning? Vraag een gratis warmtescan aan bij Energieloket Zeewolde. Ontdek zo jouw warmtelekken.  Zo kun je goede

  • Pret op de boerderij (Bij boer Sjaak)

    Blikopzeewolde.nl- Boeren tuinders doorheen het hele land pakken ook dit jaar weer uit met kerst. Boeren en tuinders willen hiermee bruggen slaan in de samenleving. In Zeewolde is er

  • People for People brengt magie Sinterklaas naar vluchtelingenkinderen in Zeewolde

    Blikopzeewolde.nl- Pepernoten, speelgoed en een bezoek van Sint en Piet is niet voor elk kind in Nederland is het vanzelfsprekend. Daarom organiseert stichting People for People op dinsdag 5 december een