30 mei- 5 juni: ‘Samen om’- challenge

vrijdag 27 mei 2022 10:30

Klik op dit artikel en lees zonder kosten het complete bericht op www.blikopzeewolde.nl In 30 minuten lekker bewegen, nieuwe mensen ontmoeten én iets goeds doen? Loop dan 30 mei tot en met 5 juni samen een ommetje tegen eenzaamheid!

Bijna de helft van Nederland voelt zich wel eens eenzaam. Om heel makkelijk nieuwe mensen te ontmoeten én lekker gezond bezig te zijn, organiseren NLvoorelkaar en de Hersenstichting/Ommetje-app de Samen Ommetje challenge.

Doe jij ook mee in Zeewolde? Het is simpel: meld je vandaag nog aan voor de challenge, ontdek wie er in jouw buurt ook een ommetje wil maken, spreek af en wandelen maar.

De landelijke kick-off is in de week van 30 mei met dr. Erik Scherder, maar ook daarna kun je natuurlijk nog Samen Om voor impact.
👉 Hier lees je alles over deze challenge en hoe je mee kunt doen

Challenge je collega’s… … of vrienden, familie of buren om ook mee te doen. Samen is leuker en alleen samen lossen we eenzaamheid in Nederland op. Hier lees je er meer over.

 

 

Deel dit artikel

 • Welke zorgverzekering kiezen in 2023? MDF helpt.

  Blikopzeewolde.nl-  Uw zorgverzekering vergelijken: waar let je op en is een aanvullende verzekering nodig? De meeste zorgverzekeraars hebben de zorgpremies voor volgend jaar verhoogd.  De inhoud van de basisverzekering is bij

  Lees meer
 • Origineel kerstcadeau? Ga dan naar de Winterfair van Philagilde

  Blikopzeewolde.nl- Vrijdag 2 december is het al weer zo ver; van 14.00 – 20.00 uur is er Winterfair op Philagilde. De deur staat voor iedereen open. Ben je nog op

  Lees meer
 • Een bijzondere diploma-uitreiking

  Blikopzeewolde.nl- Hij houdt er niet van om in de belangstelling te staan en al helemaal niet als er speciaal voor hem gespeecht wordt. Maar dat hoort er toch echt bij

  Lees meer