30 mei- 5 juni: ‘Samen om’- challenge

vrijdag 27 mei 2022 10:30

Klik op dit artikel en lees zonder kosten het complete bericht op www.blikopzeewolde.nl In 30 minuten lekker bewegen, nieuwe mensen ontmoeten én iets goeds doen? Loop dan 30 mei tot en met 5 juni samen een ommetje tegen eenzaamheid!

Bijna de helft van Nederland voelt zich wel eens eenzaam. Om heel makkelijk nieuwe mensen te ontmoeten én lekker gezond bezig te zijn, organiseren NLvoorelkaar en de Hersenstichting/Ommetje-app de Samen Ommetje challenge.

Doe jij ook mee in Zeewolde? Het is simpel: meld je vandaag nog aan voor de challenge, ontdek wie er in jouw buurt ook een ommetje wil maken, spreek af en wandelen maar.

De landelijke kick-off is in de week van 30 mei met dr. Erik Scherder, maar ook daarna kun je natuurlijk nog Samen Om voor impact.
👉 Hier lees je alles over deze challenge en hoe je mee kunt doen

Challenge je collega’s… … of vrienden, familie of buren om ook mee te doen. Samen is leuker en alleen samen lossen we eenzaamheid in Nederland op. Hier lees je er meer over.

 

 

Deel dit artikel

  • Blotevoetenwandeling Zeewolde op landelijke ‘Bevrijd je voetendag’

    Blikopzeewolde.nl- Op 23 juni is het Bevrijd je voetendag. Een dag waar op veel plaatsen in Nederland blote voetenacties worden georganiseerd. Zo ook in Zeewolde! Onder begeleiding kan gewandeld worden op

  • Jeugdraad Zeewolde volgt strandidee Remko en Aram

    Blikopzeewolde.nl- De leden van de jeugdraad van Zeewolde denken en praten mee over hoe zij het dorp mooier, beter en veiliger kunnen maken. De jeugdraad heeft elk jaar een eigen budget

  • Natuur Zeewolde op z’n mooist: Dauwtrappen op Hemelvaartsdag

    Blikopzeewolde.nl- Vogeltjes, wegspringende konijntjes. Misschien zelfs een vos of ree! De omgeving van Zeewolde is extra mooi als je het beleeft bij zonsopgang. Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei aanstaande, kan men meedoen