30 mei- 5 juni: ‘Samen om’- challenge

vrijdag 27 mei 2022 10:30

Klik op dit artikel en lees zonder kosten het complete bericht op www.blikopzeewolde.nl In 30 minuten lekker bewegen, nieuwe mensen ontmoeten én iets goeds doen? Loop dan 30 mei tot en met 5 juni samen een ommetje tegen eenzaamheid!

Bijna de helft van Nederland voelt zich wel eens eenzaam. Om heel makkelijk nieuwe mensen te ontmoeten én lekker gezond bezig te zijn, organiseren NLvoorelkaar en de Hersenstichting/Ommetje-app de Samen Ommetje challenge.

Doe jij ook mee in Zeewolde? Het is simpel: meld je vandaag nog aan voor de challenge, ontdek wie er in jouw buurt ook een ommetje wil maken, spreek af en wandelen maar.

De landelijke kick-off is in de week van 30 mei met dr. Erik Scherder, maar ook daarna kun je natuurlijk nog Samen Om voor impact.
👉 Hier lees je alles over deze challenge en hoe je mee kunt doen

Challenge je collega’s… … of vrienden, familie of buren om ook mee te doen. Samen is leuker en alleen samen lossen we eenzaamheid in Nederland op. Hier lees je er meer over.

 

 

Deel dit artikel

 • Waterscouts overstromen dorp (en bedanken Zeewolde met een gondelvaart)

  Blikopzeewolde.nl- Waterscouts, tegen de 4500, uit het ganse land, overspoelden vanmiddag het Raadhuisplein. Hun kamp, NaWaKa (nationaal watersportkamp) opende. De haven lag vol met vletjes, de scouts kleurden het plein.

  Lees meer
 • 32e editie ‘Zeewolde bij de Pinken’ zaterdag 3 september

  Blikopzeewolde.nl- Eén van de leukste dagen in Zeewolde en zeker de meest bijzondere nadert: 'Zeewolde bij de Pinken': zaterdag 3 september. Een echte 'ouderwetse' koeienshow, waar maak je dat nog

  Lees meer
 • Mariette heeft een oogje op Zeewolde

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woont met haar man in Voorthuizen en maakt zich op om te verhuizen naar Zeewolde. waarom kiest ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling

  Lees meer