FlevoFunRun TVZ; kringloop editie

woensdag 1 november 2023 14:26

Blikopzeewolde.nl- De Flevo Fun Run gaat weer van start op zondag 12 november. Na het succes van vorig seizoen, organiseert de Triathlon Vereniging Zeewolde (TVZ) opnieuw deze hardloopcompetitie voor jong en oud. De Flevo Fun Run is elke tweede zondagochtend van de maanden november, december, januari en februari. Dit jaar is de Flevo Fun Run een ‘kring – LOOP – editie’. De start en finish zijn op de dijk bij brasserie ‘t Wolderwijd van de RCN camping in Zeewolde. De jeugd start om 10.00 uur met 1 of 2 km en om 10.30 uur starten de lopers van de 5 en 10 km.

Het unieke aan deze competitie is dat je als ouder mee mag rennen met je kind. Ook word je opgenomen in het eindklassement én ontvang je een medaille als je minimaal 3 van de 4 keer meedoet als deelnemer.

Verder worden er leuke prijzen verloot en is er een fotograaf aanwezig, zodat je thuis nog eens de foto’s terug kunt kijken. Het wordt weer fun!

Iedere deelnemer beleeft plezier aan het sporten. Het is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend om goede sportmiddelen aan te kunnen schaffen. Daarom staat er bij de start/finish een kring – LOOP! Dit zijn sportmiddelen zoals sportkleding, sportschoenen én sportaccessoires die door de leden van de TVZ verzameld zijn. En allemaal van goede kwaliteit of zelfs nog nieuw! Ben jij of ken jij iemand die deze spullen goed kan gebruiken en ermee geholpen is? Voel je dan vrij om iets mee te nemen. En heb je zelf nog sportspullen van goede kwaliteit liggen die je niet meer gebruikt? Voor kinderen of volwassenen? Lever ze hier dan in, dan gaan ze een mooi tweede leven tegemoet!

Inschrijven voor de Flevo Fun Run kan eenvoudig via www.inschrijven.nl. Het inschrijfgeld is €4 voor de jeugd en €6 voor volwassenen. Voor-inschrijven kan tot zaterdag 11 november 12:00 uur. Na-inschrijven kan eventueel op de dag zelf nog, maar is een euro duurder.

Meld je je direct aan voor alle vier de wedstrijden? Dan krijg je korting op het inschrijfgeld. Je betaalt dan €12 voor de hele kidsrun competitie en €20 voor de 5/10 km competitie.

Alle informatie over de Flevo Fun Run vind je op de website van de Thriathlon Vereniging Zeewolde: www.tvz-zeewolde.nl

Deel dit artikel

  • Zwieren en zwaaien; de ijsbaan is weer open (ook: vrijwilligers gezocht)

    Blikopzeewolde.nl- De ijsbaan is sinds vanmiddag 1300 uur weer open. De krabbelbaan blijft gesloten. De openingstijden zijn van 13:00-17:00  en  19:00-21:30. Entree: kind (tot 16jr.) € 2,00 16 jaar en

  • Stichting vraagt gemeente verbod op vissen met lood

    Blikopzeewolde.nl- De Stichting Gezond Water heeft eind oktober alle gemeenteraden gevraagd hetzelfde te doen als gemeente Amersfoort. Amersfoort heeft in het visrecht een verbod voor het vissen met lood

  • Save the date: 24 oktober Sportcafé

    Save the date: 24 oktober Sportcafé Een uitnodiging voor iedereen die betrokken is bij sport en bewegen in Zeewolde. Het geactualiseerde Sportakkoord zal een belangrijk agendapunt vormen. Samen met