www.blikopzeewolde brengt u verder. Eenvoudig en voor een zeer scherp tarief.

De dagelijkse online dagkrant www.blikopzeewolde.nl is medio maart 2022 vernieuwd. Aantrekkelijk/visueel sterk. De website richt zich op een breed (Zeewoldes) publiek. Nieuws dat dagelijks wordt ververst,  achtergronden en opinie, columns, een fotopagina en een discussieplatform.

Met een banner/advertentie profiteert u volop mee.
Een advertentie op blikopzeewolde.nl zorgt ervoor 1. dat u beter gevonden wordt en 2. verhoogt uw zichtbaarheid/uw naamsbekendheid. Het mooiste is nog dat bezoekers 3. met één klik op de banner/advertentie direct naar uw website of facebookpagina om alle informatie te halen die ze willen. Het voordeel van continue zichtbaarheid is duidelijk. Ons advies is wel uw website steeds actueel te houden, zo benut u de kracht van de website als promotie/reclamemedium.

De mogelijkheden:

  1. Een grote banner/advertentie (de eerste plaatsing minimaal drie maanden, daarna per maand opzegbaar) 40 euro per maand. Als wij de advertentie moeten opmaken 25 euro extra, deze kosten worden terugbetaald/verrekend als u voor minimaal een half jaar adverteert.
  2. Een kleine banner/advertentie (de eerste plaatsing minimaal drie maanden, daarna per maand opzegbaar) 30 euro per maand. Als wij de advertentie moeten opmaken 25 euro extra, deze kosten worden terugbetaald/verrekend als u voor minimaal een half jaar adverteert.
  3. Eén nieuwsbericht. Voor 25 euro plaatsen wij een nieuws(tekst)bericht met (liggende) foto. Een bericht bereikt de volgers van onze website en wordt doorgeplaatst naar Facebook en Twitter
  4. Meerdere nieuwsberichten. Zo ontstaat een campagne en bouwt u goed aan uw promotie. Minimaal 4 berichten in een periode van twee maanden voor 20 euro per bericht

1&2. EXTRA service voor lange termijn-adverteerders met een banner/advertentie: gratis één nieuwsbericht per drie maanden. Meer berichten voor een prijs op maat.

Neem contact op met Max Wolters op 06-4265 8326 of [email protected]

 

Neem contact op

Blikopzeewolde.nl is een uitgave van Marbeau. Maalgang 12, 3894 GD Zeewolde.
KvK: 81180810. 06-4265 8326. [email protected]

Naam*(Vereist)