Aftellen naar Zeewolde Winterworld is begonnen

dinsdag 5 december 2023 12:15

Blikopzeewolde.nl- Nog maar twee weken te gaan tot de opening van Zeewolde Winterworld! De ijsbaan is vanaf 19 december dagelijks geopend en kan je kaartjes kopen voor blokken van 10:00 tot 13.30, van 13.30 tot 17:00 uur en van 19:00 tot 22:00 uur.  Bekijk op de website de exacte openingstijden rondom de feestdagen. Kom genieten van de gezellige sfeer, huur schaatsen, en proef van de heerlijke koek en zopie. Voor de kleintjes zijn er schaatshulpen beschikbaar, zodat ook zij met vertrouwen het ijs op kunnen.

Wil je nog een steentje bijdragen aan Zeewolde Winterworld? We zoeken nog vrijwilligers voor diverse taken zoals kassa, koek en zopie, schaatsverhuur en als baanwacht. Meld je aan via de website en help mee dit evenement onvergetelijk te maken!

Gedurende de weken dat de ijsbaan open is, zijn er nog tal van activiteiten, zoals de verkiezing van Foute Kersttrui, de leukste ijsprins en ijsprinses, discoschaatsen. UDX zal wat warming ups verzorgen en zo is er nog meer!
Om de tent gezellig aan te kleden zal er vanaf 12 december een Bruna kleurwedstrijd zijn, voor jong en oud! Alle activiteiten staan op de website vermeld en houd ook de socials in de gaten!

Projectontwikkelaar De Realisatie maakt Bij de Fluitketel schuiven weer mogelijk. Meld je aan met een team van vier via info@zeewoldewinterworld.nl. Dit evenement vindt plaats op 27, 29 december en 2 januari .

Deel dit artikel

  • 40 jaar Zeewolde: muzikale- en culturele vaartocht; doe ook mee!

    Op zaterdag 14 september staat een evenement gepland voor de viering van 40 jaar Zeewolde in en rondom de vaarroute de Blauwe Diamant. Mensen met een bootje kunnen op

  • Boeken: Elisia over ‘De nachtegaal’ van Kristin Hannah

    Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert cultuur wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt als content creator

  • Expositie in gemeentehuis door tienerleerlingen Atelier Trecolori

    Blikopzeewolde.nl-  In het gemeentehuis van Zeewolde hangt een expositie van werken van leerlingen van atelier Trecolori. De expositie kunt u van half januari t/m eind februari 2024 in de