Alvast noteren: Beurs ‘vitaal ouder worden’

donderdag 1 september 2022 17:39

Blikopzeewolde.nl- In de week van 29 september tot en met  7 oktober is het de nationale week tegen de eenzaamheid. In dit kader organiseert Welzijn Zeewolde op zaterdag 1 oktober van 10.30 tot 14.30 uur een beurs met het thema “Samen vitaal ouder worden in Zeewolde” in de Open Haven. Bent u 55 jaar of ouder? Noteer dan alvast zaterdag 1 oktober in uw agenda voor uzelf of één van uw ouders. Laat u inspireren tijdens interessante lezingen, doe mee aan interactieve workshops of laat u informeren en voorlichten bij de vele stands van de deelnemende partijen. De toegang is gratis. Programma volgt.

Heeft u een vraag over dit event of wilt u als organisatie/bedrijf ook graag iets betekenen? Neem dan contact op met het team van Welzijn Zeewolde via welzijn@zeewolde.nl of bel 036522466.

 

Deel dit artikel

 • Column Mariette: ‘Ik wil niet van mijn eiland af!’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen. Ze woont sinds kort in Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling

  Lees meer
 • Nog twee opvanglocaties voor Oekraïners

  Blikopzeewolde.nl- De gemeente opende al twee opvanglocaties voor Oekraïners. Daar is eerder deze maand een derde bijgekomen aan de Baardmeesweg, er kunnen 12 mensen terecht. Een aantal plekken is voor

  Lees meer
 • Coronavaccinatielocatie mindervalide mensen in Zeewolde

  Blikopzeewolde.nl- Vanaf 5 oktober kunnen inwoners van Zeewolde die mindervalide zijn in hun eigen gemeente de herhaalprik tegen corona halen. Dat kan in het Medisch Centrum Waterland aan de Horsterweg 30.

  Lees meer