Alvast noteren: Beurs ‘vitaal ouder worden’

donderdag 1 september 2022 17:39

Blikopzeewolde.nl- In de week van 29 september tot en met  7 oktober is het de nationale week tegen de eenzaamheid. In dit kader organiseert Welzijn Zeewolde op zaterdag 1 oktober van 10.30 tot 14.30 uur een beurs met het thema “Samen vitaal ouder worden in Zeewolde” in de Open Haven. Bent u 55 jaar of ouder? Noteer dan alvast zaterdag 1 oktober in uw agenda voor uzelf of één van uw ouders. Laat u inspireren tijdens interessante lezingen, doe mee aan interactieve workshops of laat u informeren en voorlichten bij de vele stands van de deelnemende partijen. De toegang is gratis. Programma volgt.

Heeft u een vraag over dit event of wilt u als organisatie/bedrijf ook graag iets betekenen? Neem dan contact op met het team van Welzijn Zeewolde via welzijn@zeewolde.nl of bel 036522466.

 

Deel dit artikel

  • Ploggen met Leefbaar Zeewolde voor een dorp zonder zwerfafval

    Blikopzeewolde.nl- Op zaterdag 7 oktober organiseert Leefbaar Zeewolde voor de vijfde maal het jaarlijkse Plogging Evenement. De lokale partij zal daarvoor afvalzakken uitreiken en ploggers voorzien van een hesje en handschoenen.

  • Wijkchallenge: delen is duurzamer dan bezitten

    Blikopzeewolde.nl- In een circulaire wijk zorgen we ervoor dat grondstoffen en materialen in de buurt worden hergebruikt. Samen kun je ongelooflijk veel grondstoffen besparen in de wijk.  Doe je

  • Ideetje voor 40 jaar Zeewolde? Geef het jubeljaar vorm!

    Blikopzeewolde.nl- Op woensdag 4 oktober organiseert de gemeente een avond over de viering van 40 jaar Zeewolde. Voor deze avond zijn de inwoners uitgenodigd die een idee/activiteit hebben aangedragen