Alvast noteren: Beurs ‘vitaal ouder worden’

donderdag 1 september 2022 17:39

Blikopzeewolde.nl- In de week van 29 september tot en met  7 oktober is het de nationale week tegen de eenzaamheid. In dit kader organiseert Welzijn Zeewolde op zaterdag 1 oktober van 10.30 tot 14.30 uur een beurs met het thema “Samen vitaal ouder worden in Zeewolde” in de Open Haven. Bent u 55 jaar of ouder? Noteer dan alvast zaterdag 1 oktober in uw agenda voor uzelf of één van uw ouders. Laat u inspireren tijdens interessante lezingen, doe mee aan interactieve workshops of laat u informeren en voorlichten bij de vele stands van de deelnemende partijen. De toegang is gratis. Programma volgt.

Heeft u een vraag over dit event of wilt u als organisatie/bedrijf ook graag iets betekenen? Neem dan contact op met het team van Welzijn Zeewolde via welzijn@zeewolde.nl of bel 036522466.

 

Deel dit artikel

  • Rust en ruimte aan het water te koop in Zeewolde: Maalgang 12

    Te koop: Rust en ruimte in Zeewolde: Maalgang 12. Via Flevopand Makelaars: 493.500 euro. Kijk voor alle informatie op www.flevopand.nl info@flevopand.nl Rust en ruimte aan het water. 'Dit is liefde

  • Basisz blij verrast met cheque van de Rabobank

    Blikopzeewolde.nl- Corine Kroon en Martine Kruider van Stichting De Basisz werden blij verrast met een cheque van de Rabobank. Ter gelegenheid van 125 jaar Rabobank mochten duurzame initiatieven een aanvraag

  • Marktbezoekster wint (miniatuur) electrische auto  

    Blikopzeewolde.nl- Wethouder Helmut Hermans heeft de winnaar getrokken van de marktactie. Mevrouw van der Well kwam als gelukkige uit de bus en heeft daarmee een (miniatuur) electrische auto gewonnen.