Alzheimercafé begint weer

dinsdag 1 maart 2022 14:46

www.blikopzeewolde.nl – Het AlzheimerCafé gaat weer open. De eerste bijeenkomst is woensdag 16 maart in de bibliotheek. Deze open, interactieve avond is vooral een mogelijkheid om elkaar weer te ontmoeten en te horen hoe het iedereen is vergaan de afgelopen tijd. Welke impact heeft Covid op jou en je naasten gehad of heeft dit nog steeds? Er is gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en adviezen te krijgen over tal van zaken. Ook komen verschillende stellingen ter sprake waar we met elkaar over in gesprek gaan.

Je hoeft je niet vooraf aan te melden. De deur gaat open om 19.00 uur (inloop). De bijeenkomst is gratis en start om 19.30 uur. De eindtijd is circa 21.00 uur.
Meer weten? Kijk op www.flevomeerbibliotheek.nl

Deel dit artikel

  • Ploggen met Leefbaar Zeewolde voor een dorp zonder zwerfafval

    Blikopzeewolde.nl- Op zaterdag 7 oktober organiseert Leefbaar Zeewolde voor de vijfde maal het jaarlijkse Plogging Evenement. De lokale partij zal daarvoor afvalzakken uitreiken en ploggers voorzien van een hesje en handschoenen.

  • Wijkchallenge: delen is duurzamer dan bezitten

    Blikopzeewolde.nl- In een circulaire wijk zorgen we ervoor dat grondstoffen en materialen in de buurt worden hergebruikt. Samen kun je ongelooflijk veel grondstoffen besparen in de wijk.  Doe je

  • Ideetje voor 40 jaar Zeewolde? Geef het jubeljaar vorm!

    Blikopzeewolde.nl- Op woensdag 4 oktober organiseert de gemeente een avond over de viering van 40 jaar Zeewolde. Voor deze avond zijn de inwoners uitgenodigd die een idee/activiteit hebben aangedragen