Alzheimercafé begint weer

dinsdag 1 maart 2022 14:46

www.blikopzeewolde.nl – Het AlzheimerCafé gaat weer open. De eerste bijeenkomst is woensdag 16 maart in de bibliotheek. Deze open, interactieve avond is vooral een mogelijkheid om elkaar weer te ontmoeten en te horen hoe het iedereen is vergaan de afgelopen tijd. Welke impact heeft Covid op jou en je naasten gehad of heeft dit nog steeds? Er is gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en adviezen te krijgen over tal van zaken. Ook komen verschillende stellingen ter sprake waar we met elkaar over in gesprek gaan.

Je hoeft je niet vooraf aan te melden. De deur gaat open om 19.00 uur (inloop). De bijeenkomst is gratis en start om 19.30 uur. De eindtijd is circa 21.00 uur.
Meer weten? Kijk op www.flevomeerbibliotheek.nl

Deel dit artikel

 • Waterscouts overstromen dorp (en bedanken Zeewolde met een gondelvaart)

  Blikopzeewolde.nl- Waterscouts, tegen de 4500, uit het ganse land, overspoelden vanmiddag het Raadhuisplein. Hun kamp, NaWaKa (nationaal watersportkamp) opende. De haven lag vol met vletjes, de scouts kleurden het plein.

  Lees meer
 • 32e editie ‘Zeewolde bij de Pinken’ zaterdag 3 september

  Blikopzeewolde.nl- Eén van de leukste dagen in Zeewolde en zeker de meest bijzondere nadert: 'Zeewolde bij de Pinken': zaterdag 3 september. Een echte 'ouderwetse' koeienshow, waar maak je dat nog

  Lees meer
 • Mariette heeft een oogje op Zeewolde

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woont met haar man in Voorthuizen en maakt zich op om te verhuizen naar Zeewolde. waarom kiest ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling

  Lees meer