Behoeftenonderzoek Welzijn Zeewolde

vrijdag 21 oktober 2022 15:59

Blikopzeewolde.nl- Elke week worden er verschillende activiteiten door zelfstandige groepen aangeboden in de Meermin. Naast de activiteiten (bewegen, denksport, creativiteit en informatievoorziening) zijn er ook verschillende ontmoetingsmomenten en activiteiten die door Welzijn Zeewolde worden georganiseerd. Astrid Schrama, coördinator van Welzijn Zeewolde: “Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van wat er speelt onder de volwassenen uit Zeewolde. Daarom zijn wij benieuwd wat uw interesses en behoeften zijn. Zo kunnen wij ons aanbod hierop aanpassen”. Heeft u nog vijf minuutjes van uw tijd voor Welzijn Zeewolde? Vul dan hier www.zeewolde.nl/enquete hun enquête in.

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • ‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van

  Lees meer