Belevingskaart maakt Zeewolde zichtbaar voor gast Eemhof

zaterdag 30 juli 2022 13:59

 Blikopzeewolde.nl- Center Parcs De Eemhof en Stichting Puur Zeewolde zijn een samenwerking aangegaan waarbij lokaal toerisme volop in de aandacht staat. De receptie van het park is onlangs omgetoverd tot een echte Zeewolde omgeving. Donderdag 28 juli werd de Belevingskaart officieel in gebruik genomen. Een grote plattegrond waarop alle bezienswaardigheden in Zeewolde direct voor de gast zichtbaar zijn.

“De maatschappij verandert hoe langer hoe meer in een digitale wereld, waar individualisme zich steeds vaker laat zien. Wij, als Center Parcs, willen onze gasten de ruimte bieden om samen te genieten van de authenticiteit van de omgeving om lokale herinneringen te maken, waarmee de batterij weer opgeladen wordt”, zei Rik Goedkoop, General Manager, Center Parcs De Eemhof bij de onthulling. “Hierin hebben wij nu een prettige samenwerking gevonden met Stichting Puur Zeewolde en de gemeente waarbij de aandacht via de Belevingskaart uitgaat naar lokale belevenissen”.

Deze illustratieve plattegrond, met daarbij de highlights als losse elementen (“kijkdooseffect”), laat de diverse mogelijkheden zien van Zeewolde. Dit varieert van natuurbelevenissen tot bijvoorbeeld een bezoek aan een van de boerderijen met streekproducten. QR-codes op de plattegrond bieden de gast nog meer inspiratie op het gebied van horeca, winkelen, kunst & cultuur, watersport, wandelen & fietsen en streekproducten. Ook staat er, vanzelfsprekend, parkinformatie op de kaart.

“Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Het geeft ons de mogelijkheid om Zeewolde op het gebied van recreatie & toerisme nog beter op de kaart te zetten bij de verblijfsrecreatie. Mocht deze gezamenlijke pilot aanslaan dan gaan wij kijken hoe we dit verder in de markt kunnen zetten bij de overige verblijfsrecreatie in Zeewolde”, vertelde René van Schaijk, voorzitter van Stichting Puur Zeewolde.

Op de foto:

Van links naar rechts: Stein Docter (Puur Zeewolde), Michel Stahlberg (Operations Manager Center Parcs De Eemhof), Gerrit Jan Gorter (burgemeester), Winnie Prins (wethouder), René van Schajik (Puur Zeewolde) en Rik Goedkoop (General Manager Center Parcs De Eemhof).

www.puurzeewolde.nl

 

Deel dit artikel

  • Basisz blij verrast met cheque van de Rabobank

    Blikopzeewolde.nl- Corine Kroon en Martine Kruider van Stichting De Basisz werden blij verrast met een cheque van de Rabobank. Ter gelegenheid van 125 jaar Rabobank mochten duurzame initiatieven een aanvraag

  • Marktbezoekster wint (miniatuur) electrische auto  

    Blikopzeewolde.nl- Wethouder Helmut Hermans heeft de winnaar getrokken van de marktactie. Mevrouw van der Well kwam als gelukkige uit de bus en heeft daarmee een (miniatuur) electrische auto gewonnen.  

  • Eikenprocessierups: meer dan alleen overlast

    Blikopzeewolde.nl- Hij is bijna elk jaar wel in het nieuws en zal bij veel mensen vooral bekend zijn om de overlast die hij kan veroorzaken: de eikenprocessierups. Maar er is veel