Bijbelse verhalen in Ark van Noach

zaterdag 16 april 2022 16:25

www.blikopzeewolde.nl Vanuit Huizen naar Zeewolde was voor de Ark van Noach nog een beste reis. De ark, 70 meter lang, 10 meter breed en 13 meter hoog, ligt afgemeerd bij het Tulpeiland. De Ark is gebouwd op een binnenvaartschip en heeft zelf heeft geen motor en wordt daarom gesleept. Bezoekers maken kennis met een bijbels museum dat de verhalen laat zien van Adam & Eva, Kaïn & Abel, Noach, Abraham, Mozes en Samson tot aan het Nieuwe Testament.

De ark is dagelijks geopend van 20.00-18.00. Er wordt entree geheven. meer informatie: www.arkmuseum.eu

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • ‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van

  Lees meer