Boeren en tuinders pakken uit in Flevoland (en Zeewolde) in de zomer  

dinsdag 27 juni 2023 15:10

Blikopzeewolde.nl- Het wordt dit jaar de derde editie van ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’. Tijdens deze actie organiseren boeren en tuinders door heel Nederland leuke activiteiten voor iedereen.  Op www.boerenentuinderspakkenuit.nl vind je alle activiteiten in de buurt, waaronder twee deelnemende bedrijven uit Zeewolde. De actie is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust en Team Agro NL. ‘Er wordt veel gepraat over de kloof. Maar met alleen praten los je niks op. We nodigen daarom iedereen uit om deze zomer te genieten van het platteland. Er zijn ontzettend leuke activiteiten, voor iedereen’, zegt LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins. ‘De activiteiten zijn door het hele land. De afgelopen jaren werden mensen er echt blij van en wij hopen ook dit jaar weer heel veel mensen blij te maken en een leuke ervaring te bezorgen.

Kom deze zomer langs bij boeren en tuinders en geniet van leuke activiteiten op het platteland. Ga (H)eerlijk eten tussen de bloemen 2023, langs bij het kersenfestival of loop een rondje kavelpad.  Deze zomereditie is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust en Team Agro NL. Boeren en tuinders zorgen dagelijks voor ons eten en drinken en dat we kunnen genieten van bloemen en planten in en rondom het huis. Zij werken aan het landschap, een mooie groene leefomgeving, versterking van biodiversiteit en duurzame energie én bieden recreatiemogelijkheden aan voor plezier in eigen land en omgeving.


Deelnemende bedrijven uit Zeewolde zijn:

Akkerbouwbedrijf Brouwer V.O.F. (Gangbare akkerbouw). Wulpweg 14. 20 & 22 juni & 17, 18 & 20 juli | 19:00 uur. Aanmelden via www.boerenentuinderspakkenuit.nl.

Akkerbouwbedrijf Van Bavel De Bruyne (Akkerbouw) Reigerweg 17. 19 & 26 juli & 2, 9 & 16 augustus | 19:00 – 21:00 uur

Vrijwillige bijdrage voor TeamAgroNL | Meer data in overleg.

Deel dit artikel

  • Rust en ruimte aan het water te koop in Zeewolde: Maalgang 12

    Te koop: Rust en ruimte in Zeewolde: Maalgang 12. Via Flevopand Makelaars: 493.500 euro. Kijk voor alle informatie op www.flevopand.nl info@flevopand.nl Rust en ruimte aan het water. 'Dit is liefde

  • Basisz blij verrast met cheque van de Rabobank

    Blikopzeewolde.nl- Corine Kroon en Martine Kruider van Stichting De Basisz werden blij verrast met een cheque van de Rabobank. Ter gelegenheid van 125 jaar Rabobank mochten duurzame initiatieven een aanvraag

  • Marktbezoekster wint (miniatuur) electrische auto  

    Blikopzeewolde.nl- Wethouder Helmut Hermans heeft de winnaar getrokken van de marktactie. Mevrouw van der Well kwam als gelukkige uit de bus en heeft daarmee een (miniatuur) electrische auto gewonnen.