Boni doneert knuffels aan ‘Zij aan zij’ Zeewolde

zondag 5 februari 2023 12:09

Blikopzeewolde.nl- In oktober en november 2022 heeft Boni een spaarcampagne gehouden waarbij consumenten konden sparen voor zes verschillende knuffels: een vos, een uil, een konijn, een eekhoorn, een egel en een hert. De knuffels zijn van groot formaat, maar liefst 35 centimeter. Na afloop van de spaarcampagne zijn er knuffels overgebleven. De visie van Boni is iedereen het meeste waar voor hun geld bieden, met oog voor mens en omgeving, in een uitdagende wereld. Daarom heeft Boni besloten om circa 140 knuffels te doneren aan een goed doel: het Legers des Heils. Afdelingsmanager Willemijn Matthijssen van het Legers des Heils (locatie Zeewolde) heeft op donderdag 26 januari  de knuffels in ontvangst genomen op het hoofdkantoor van de supermarktketen in Nijkerk. Huub van der Horst, Formule- & Marketingmanager van Boni, heeft de knuffels uitgereikt. 

Zorgaanbod Zij aan Zij Leger des Heils 

Het Leger des Heils kan de knuffels goed gebruiken voor het zorgaanbod “Zij aan Zij”  dat zij bieden aan vrouwen en (tiener)moeders. Zij aan Zij is een 24-uurs behandelsetting met een specialistisch behandel- en begeleidingsaanbod voor moeder en kind. Dit betreft moeders of aanstaande moeders tot ongeveer 30 jaar met complexe problematiek op meerdere levensgebieden. Deze moeders hebben geen zelfstandige woonruimte en kunnen niet in hun eigen sociale netwerk worden opgevangen. De knuffels zorgen voor een beetje extra steun voor moeder en kind. 

Deel dit artikel

  • Ploggen met Leefbaar Zeewolde voor een dorp zonder zwerfafval

    Blikopzeewolde.nl- Op zaterdag 7 oktober organiseert Leefbaar Zeewolde voor de vijfde maal het jaarlijkse Plogging Evenement. De lokale partij zal daarvoor afvalzakken uitreiken en ploggers voorzien van een hesje en handschoenen.

  • Wijkchallenge: delen is duurzamer dan bezitten

    Blikopzeewolde.nl- In een circulaire wijk zorgen we ervoor dat grondstoffen en materialen in de buurt worden hergebruikt. Samen kun je ongelooflijk veel grondstoffen besparen in de wijk.  Doe je

  • Ideetje voor 40 jaar Zeewolde? Geef het jubeljaar vorm!

    Blikopzeewolde.nl- Op woensdag 4 oktober organiseert de gemeente een avond over de viering van 40 jaar Zeewolde. Voor deze avond zijn de inwoners uitgenodigd die een idee/activiteit hebben aangedragen