Boni doneert knuffels aan ‘Zij aan zij’ Zeewolde

zondag 5 februari 2023 12:09

Blikopzeewolde.nl- In oktober en november 2022 heeft Boni een spaarcampagne gehouden waarbij consumenten konden sparen voor zes verschillende knuffels: een vos, een uil, een konijn, een eekhoorn, een egel en een hert. De knuffels zijn van groot formaat, maar liefst 35 centimeter. Na afloop van de spaarcampagne zijn er knuffels overgebleven. De visie van Boni is iedereen het meeste waar voor hun geld bieden, met oog voor mens en omgeving, in een uitdagende wereld. Daarom heeft Boni besloten om circa 140 knuffels te doneren aan een goed doel: het Legers des Heils. Afdelingsmanager Willemijn Matthijssen van het Legers des Heils (locatie Zeewolde) heeft op donderdag 26 januari  de knuffels in ontvangst genomen op het hoofdkantoor van de supermarktketen in Nijkerk. Huub van der Horst, Formule- & Marketingmanager van Boni, heeft de knuffels uitgereikt. 

Zorgaanbod Zij aan Zij Leger des Heils 

Het Leger des Heils kan de knuffels goed gebruiken voor het zorgaanbod “Zij aan Zij”  dat zij bieden aan vrouwen en (tiener)moeders. Zij aan Zij is een 24-uurs behandelsetting met een specialistisch behandel- en begeleidingsaanbod voor moeder en kind. Dit betreft moeders of aanstaande moeders tot ongeveer 30 jaar met complexe problematiek op meerdere levensgebieden. Deze moeders hebben geen zelfstandige woonruimte en kunnen niet in hun eigen sociale netwerk worden opgevangen. De knuffels zorgen voor een beetje extra steun voor moeder en kind. 

Deel dit artikel

  • Rust en ruimte aan het water te koop in Zeewolde: Maalgang 12 (Onder bod)

    Te koop: Rust en ruimte in Zeewolde: Maalgang 12. Via Flevopand Makelaars: 439.500 euro. Kijk voor alle informatie op www.flevopand.nl info@flevopand.nl Rust en ruimte aan het water. 'Dit is

  • Basisz blij verrast met cheque van de Rabobank

    Blikopzeewolde.nl- Corine Kroon en Martine Kruider van Stichting De Basisz werden blij verrast met een cheque van de Rabobank. Ter gelegenheid van 125 jaar Rabobank mochten duurzame initiatieven een aanvraag

  • Marktbezoekster wint (miniatuur) electrische auto  

    Blikopzeewolde.nl- Wethouder Helmut Hermans heeft de winnaar getrokken van de marktactie. Mevrouw van der Well kwam als gelukkige uit de bus en heeft daarmee een (miniatuur) electrische auto gewonnen.