Concours d’elegance: Classic Mike wint (uiteraard) weer

maandag 29 augustus 2022 15:26

Blikopzeewolde.nl- Autorestaurateur Classic Mike uit Zeewolde sleepte drie prijzen binnen op het concours d’Elegance in Soestdijk (26/27/28 augustus). Met de Fiat Balilla, de Simca 8 sport werden eerste prijzen gehaald. Met de Alpine een tweede prijs.  Ondertussen puilt de kast met prijzen en onderscheidingen uit en hoort Classic Mike tot de top in de wereld van restauratie van klassieke auto’s. De voltallige redactie van blikopzeewolde.nl liep rond op het terrein en vergaapte zich aan meer moois en zette  het op de foto.

Een absolute topper was deze Bentley Blue train.

Een voorloper van de Hummer zou je kunnen zeggen van deze American la France. Een vrachtauto omgebouwd tot personenauto.

Waarom is iemand dol op iets? Geen idee. Uw redacteur heeft iets met radiatordoppen. Hoewel ‘dop’ de lading van deze prachtige ornamenten nauwelijks dekt.

Waarschijnlijk de mooiste sportwagen ooit: de Jaguar E-type.

Genietend van al het fraais (op een bijzonder mooie dag) kreeg uw redacteur vrijwel uit het niets de stevige handdruk van de Amerikaanse soldaat John en familie (let op de dochter die niet genoeg kan krijgen van poetsen). John was net als Elvis  gelegerd in Duitsland en tikte daar een verwaarloosde Simca 8 sport op de kop. Deze werd zeer precies in nieuwstaat gebracht door Classic Mike en zijn team. Deze auto werd op het Concours d’Elegance terecht bedacht met een eerste prijs.

 

Shaken, not stirred. Classic Mike was ook met een Aston Martin DB5 aanwezig. het type waarin James Bond hachelijke avonturen beleefde.

 

 

 

Deel dit artikel

  • Avond van de Ondernemer: Topondernemers presenteren zich

    Blikopzeewolde.nl- Elk jaar midden november komen ondernemers en genomineerden voor de Topondernemers bijeen in grandcafe/theater The Lux. Deze editie niet meer de Ondernemer- en Centrumondernemer van het jaar, maar de

  • Boeren en tuinders maken werk van paddenstoelen

    Blikopzeewolde.nl- In Nederland worden door bijna 100 bedrijven jaarlijks honderden miljoenen kilogram paddenstoelen gekweekt. Toch bestaat er al een aantal jaren geen opleiding meer gespecialiseerd in het kweken van paddenstoelen. Dit

  • Avond van de Ondernemer: ‘Niets is wat het lijkt’

    Blikopzeewolde.nl- 'Niets is wat het lijkt' is het thema van de 'Avond van de Ondernemer'. Deze wordt donderdag 16 november gehouden in The Lux en is exclusief voor ondernemers uit