Concours d’elegance: Classic Mike wint (uiteraard) weer

maandag 29 augustus 2022 15:26

Blikopzeewolde.nl- Autorestaurateur Classic Mike uit Zeewolde sleepte drie prijzen binnen op het concours d’Elegance in Soestdijk (26/27/28 augustus). Met de Fiat Balilla, de Simca 8 sport werden eerste prijzen gehaald. Met de Alpine een tweede prijs.  Ondertussen puilt de kast met prijzen en onderscheidingen uit en hoort Classic Mike tot de top in de wereld van restauratie van klassieke auto’s. De voltallige redactie van blikopzeewolde.nl liep rond op het terrein en vergaapte zich aan meer moois en zette  het op de foto.

Een absolute topper was deze Bentley Blue train.

Een voorloper van de Hummer zou je kunnen zeggen van deze American la France. Een vrachtauto omgebouwd tot personenauto.

Waarom is iemand dol op iets? Geen idee. Uw redacteur heeft iets met radiatordoppen. Hoewel ‘dop’ de lading van deze prachtige ornamenten nauwelijks dekt.

Waarschijnlijk de mooiste sportwagen ooit: de Jaguar E-type.

Genietend van al het fraais (op een bijzonder mooie dag) kreeg uw redacteur vrijwel uit het niets de stevige handdruk van de Amerikaanse soldaat John en familie (let op de dochter die niet genoeg kan krijgen van poetsen). John was net als Elvis  gelegerd in Duitsland en tikte daar een verwaarloosde Simca 8 sport op de kop. Deze werd zeer precies in nieuwstaat gebracht door Classic Mike en zijn team. Deze auto werd op het Concours d’Elegance terecht bedacht met een eerste prijs.

 

Shaken, not stirred. Classic Mike was ook met een Aston Martin DB5 aanwezig. het type waarin James Bond hachelijke avonturen beleefde.

 

 

 

Deel dit artikel

  • Kans op zon in Zeewolde: investeer nu in lokaal opgewekte zonne-energie

    Blikopzeewolde.nl- Zonnepark Bloesemlaan in Zeewolde produceert sinds november 2022 duurzame zonne-energie. Nu krijgen inwoners van Zeewolde de kans om te participeren in het project door te investeren in de ‘ZonneDelen’ van

  • ZZP- bijeenkomst Bedrijfskring met ‘les’ netwerken

    Blikopzeewolde.nl– Voorafgaand aan de maandelijkse businessborrel van de Bedrijfskring Zeewolde, vindt op donderdag 25 mei  van 16.00 – 17.00 uur weer een ZZP bijeenkomst plaats.  In dit uur neemt Aleid

  • Ondernemersmicrofoon Bedrijfskring voor Henri van Knipscheer

    Blikopzeewolde.nl- De ondernemersmicrofoon van de Bedrijfskring Zeewolde is een rubriek waarin steeds een van de leden het naadje van de kous wordt gevraagd. Dit keer Henri van de weg