Concours d’elegance: Classic Mike wint (uiteraard) weer

maandag 29 augustus 2022 15:26

Blikopzeewolde.nl- Autorestaurateur Classic Mike uit Zeewolde sleepte drie prijzen binnen op het concours d’Elegance in Soestdijk (26/27/28 augustus). Met de Fiat Balilla, de Simca 8 sport werden eerste prijzen gehaald. Met de Alpine een tweede prijs.  Ondertussen puilt de kast met prijzen en onderscheidingen uit en hoort Classic Mike tot de top in de wereld van restauratie van klassieke auto’s. De voltallige redactie van blikopzeewolde.nl liep rond op het terrein en vergaapte zich aan meer moois en zette  het op de foto.

Een absolute topper was deze Bentley Blue train.

Een voorloper van de Hummer zou je kunnen zeggen van deze American la France. Een vrachtauto omgebouwd tot personenauto.

Waarom is iemand dol op iets? Geen idee. Uw redacteur heeft iets met radiatordoppen. Hoewel ‘dop’ de lading van deze prachtige ornamenten nauwelijks dekt.

Waarschijnlijk de mooiste sportwagen ooit: de Jaguar E-type.

Genietend van al het fraais (op een bijzonder mooie dag) kreeg uw redacteur vrijwel uit het niets de stevige handdruk van de Amerikaanse soldaat John en familie (let op de dochter die niet genoeg kan krijgen van poetsen). John was net als Elvis  gelegerd in Duitsland en tikte daar een verwaarloosde Simca 8 sport op de kop. Deze werd zeer precies in nieuwstaat gebracht door Classic Mike en zijn team. Deze auto werd op het Concours d’Elegance terecht bedacht met een eerste prijs.

 

Shaken, not stirred. Classic Mike was ook met een Aston Martin DB5 aanwezig. het type waarin James Bond hachelijke avonturen beleefde.

 

 

 

Deel dit artikel

 • Horeca maakt kennis met lokale keuken

  Blikopzeewolde.nl- Maandag bracht een groep van vijftien Flevolandse (chef)koks een bezoek aan De Beleving in Zeewolde om kennis te maken met de mogelijkheden van de lokale keuken. Dat deden zij

  Lees meer
 • Tien kandidaten voor titel ‘Centrumondernemer van het jaar’ 

  Blikopzeewolde-nl- Na nominatierondes van inwoners en collega-ondernemers is nu bekend welke tien ondernemers door gaan voor de titel 'Centrumondernemer van het jaar'. In alfabetische volgorde krijgen de ondernemers een bezoek

  Lees meer
 • Netcongestie zorgt voor problemen bij bedrijven

  Blikopzeewolde.nl- Doordat het huidige elektriciteitsnet te weinig elektriciteit kan transporteren, belemmert dit bedrijven in Flevoland om uit te breiden, nieuwe vestigingen te bouwen en duurzaamheidsmaatregelen te nemen. Medio augustus gingen

  Lees meer