De toestand in de wereld achter gesloten deuren

dinsdag 12 april 2022 20:49

www.blikopzeewolde.nl Dat was een kort beraad, vanavond, rond de drie minuten, meer niet. De vergadering ging verder achter gesloten deuren. Voornaamste onderwerp: de toestand in de wereld en de gevolgen daarvan voor Zeewolde. Voorzitter Gerrit Jan Gorter sprak over een avondvullend programma. ‘Omdat het over urgente zaken gaat, gaan we niet praten over het datacentrum, dat doen we op een aparte avond’, was de mededeling annex voorstel. Niemand die daartegen protesteerde.

Een reden om achter gesloten deuren verder te vergaderen gaf Gorter niet maar een belangrijke reden is doorgaans als het over personen gaat of, en dat lijkt in dit geval waarschijnlijker, over financiën gaat en openbaarheid de positie van de gemeente kan verslechteren.

Een beraad bestaat uit de combinatie van de twee raadscommissievergaderingen, waar de besluiten worden voorbereid die op een gemeenteraadsvergadering worden genomen. De eerstkomende vergadering van de raad is op donderdag 21 april.

 

Deel dit artikel

 • Extra zes maanden ondersteuning voor klein mkb in Flevoland

  Blikopzeewolde.nl- Het kleine mkb in Flevoland kan ook in 2023 rekenen op advies en ondersteuning van het MKB Schakelteam. Dat maakte gedeputeerde Jan-Nico Appelman bekend tijdens de Outlook 2023 bijeenkomst van

  Lees meer
 • Zonnepark Bloesemlaan levert energie voor 2500 huishoudens

  Blikopzeewolde.nl- Eind vorige week werd de elektrische aansluiting van Zonnepark Bloesemlaan van TPSolar in Zeewolde in bedrijf gesteld. Na verschillende testen levert het zonnepark nu officieel groene stroom aan het net.

  Lees meer
 • Ondernemersmicrofoon: Peter Salomons van vakgarage JWS

  Blikopzeewolde.nl- Vakgarage JWS is als universeel autobedrijf onderdeel van de mobiliteit branche. Wij bieden naast in- en verkoop van auto’s al het onderhoud dat auto’s nodig hebben. Tevens zijn wij

  Lees meer