Doorzetter vangt 140 euro voor vuurwerkafval

dinsdag 9 januari 2024 13:38

Blikopzeewolde.nl- 1006 zakken vuurwerkafval, dat was het resultaat van de jaarlijkse inzamelactie van de gemeente. Veel kinderen hadden hun best gedaan om vuurwerkafval op te ruimen en op 2 januari in te leveren bij de container op het Horsterplein en daar een euro voor te ontvangen.Een van hen was al om 2 uur ’s nachts begonnen. Zijn jongere broer had ook meegeholpen. Deze kanjers kwamen samen met hun opa een aanhanger met maar liefst 140 zakken vuurwerkafval inleveren.
Wie te laat is voor de inzameling op het Horsterplein kan het vuurwerkafval in de ondergrondse container doen, waar ook het restafval naartoe gaat. Vuurwerkafval dat te groot is voor de ondergrondse container kan naar het afvalbrengstation worden gebracht.

Deel dit artikel

  • Basisz blij verrast met cheque van de Rabobank

    Blikopzeewolde.nl- Corine Kroon en Martine Kruider van Stichting De Basisz werden blij verrast met een cheque van de Rabobank. Ter gelegenheid van 125 jaar Rabobank mochten duurzame initiatieven een aanvraag

  • Marktbezoekster wint (miniatuur) electrische auto  

    Blikopzeewolde.nl- Wethouder Helmut Hermans heeft de winnaar getrokken van de marktactie. Mevrouw van der Well kwam als gelukkige uit de bus en heeft daarmee een (miniatuur) electrische auto gewonnen.  

  • Eikenprocessierups: meer dan alleen overlast

    Blikopzeewolde.nl- Hij is bijna elk jaar wel in het nieuws en zal bij veel mensen vooral bekend zijn om de overlast die hij kan veroorzaken: de eikenprocessierups. Maar er is veel