Extra bedankje voor vrijwilligers

dinsdag 25 oktober 2022 13:05

Blikopzeewolde.nl- Zeewoldevoorelkaar.nl, onderdeel van Welzijn Zeewolde, geeft op woensdag 7 december een (extra) bedankje aan vrijwilligers op ‘De dag van de vrijwilliger’. Juist nu zien we meer dan ooit te voren hoe belangrijk vrijwillige inzet is om andere mensen te helpen, verenigingen en organisaties overeind te houden of donaties en acties op te zetten. Dat verdient daarom nog eens een extra bedankje. Jaap Vriend, trainer bij de Vrijwilligersacademie Amsterdam geeft een theatercollege, ‘De negen open deuren’. Hij geeft op theatrale wijze een frisse blik op hoe we met elkaar communiceren, in welke rol we dat doen en welke grenzen we daarbij stellen.

Vanaf 19:00 uur ben je van harte welkom in RSG Levant.19:00 – 19:30 uur inloop. 19:30 – 20:30 uur start theatercollege. 20:30 – 20:45 uur         Pauze incl. koffie/thee. 20:45 – 21:30 uur  vervolg. 21:30 – 22:00 uur  einde theatercollege.

Meld je aan vóór 30 november 2022 via www.zeewoldevoorelkaar.nl/cursusaanbod. Heb je je aangemeld? Dan is de toegang gratis. Het belooft een zeer gezellige, inspirerende en interactieve avond te worden.

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • ‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van

  Lees meer