Fashion Event Zeewolde, najaarsmode op de catwalk

dinsdag 13 september 2022 12:09

Blikopzeewolde.nl- Inmiddels een traditie aan het worden, het Fashion Event. Twee keer per jaar presenteren mode-ondernemers uit het centrum hun nieuwste collecties. Op de Streetcatwalk op het Kerkplein komt je de nieuwste najaarsmode tegen. Een DJ  zorgt (DJ boot is een oude VW bus) weer voor de juiste beats. Het Fashion Event is deze editie mogelijk dankzij de samenwerking van Modeplus by Birgit, Blue Line, Sportique, Modelin, Elle Damesmode en Sajon.

“De samenwerking is goed. Het is fantastisch dit met alle collega-ondernemers te doen. Zo kan je laten zien wat een breed aanbod aan mode, schoenen en accessoires Zeewolde heeft”, zegt Zwanette van Elle Damesmode. Kom ook 24 september naar het centrum en bekijk de leukste dames- en herenkleding, lingerie (compleet gemaakt met de bijbehorende accessoires). De shows beginnen om 11.00 uur en om 14.00 uur. Tussen de modeshows door is er uiteraard volop gelegenheid tot winkelen bij de winkels, of een drankje en een hapje bij de gastvrije horeca-ondernemers.

 

Deel dit artikel

 • Column Mariette: ‘Ik wil niet van mijn eiland af!’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen. Ze woont sinds kort in Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling

  Lees meer
 • Nog twee opvanglocaties voor Oekraïners

  Blikopzeewolde.nl- De gemeente opende al twee opvanglocaties voor Oekraïners. Daar is eerder deze maand een derde bijgekomen aan de Baardmeesweg, er kunnen 12 mensen terecht. Een aantal plekken is voor

  Lees meer
 • Coronavaccinatielocatie mindervalide mensen in Zeewolde

  Blikopzeewolde.nl- Vanaf 5 oktober kunnen inwoners van Zeewolde die mindervalide zijn in hun eigen gemeente de herhaalprik tegen corona halen. Dat kan in het Medisch Centrum Waterland aan de Horsterweg 30.

  Lees meer