Festival Healing Garden op Erkemederstrand

donderdag 14 juli 2022 12:50

 blikopzeewolde.nl- Healing Garden is een conscious festival fun, met dit jaar maar liefst vier kleinschalige, intieme open air festivals waarbij spiritualiteit, bewustwording, verbinding en verdieping centraal staan, Het festival bestaat uit delen. Het Healing Garden DanceCamp: 29 t/m 31 juli 2022. Healing Garden Dance Camp neemt je drie dagen lang mee op een intense dance journey. Van verdiepende workshops door inspirerende dansdocenten – denk ecstatic en derwisj dansen, soefiwervelen en 5 rhythm dance – tot freestylen op de sets van onze trance en ecstatic dance dj’s. Laat je deze zomer meevoeren op een magische reis!

Healing Garden Festival Part I & II: 5 t/m 7 en 12 t/m 14 augustus 2022

Een heerlijk weekend vol muziek, yoga, mediteren, dansen, cacao ceremonies en inspiratie voor het hele gezin. Dat is Healing Garden Festival! Of je nu net begint op het bewustwordingspad, of dat je al verder op weg bent: Healing Garden Festival is voor iedereen die zichzelf een lang weekend bezinning, verdieping, verbinding en festival fun gunt.

Healing Garden YogaFest: 19 t/m 21 augustus 2022

Healing Garden YogaFest biedt drie dagen lang yoga, muziek, dansen, ceremonies en wellness aan het prachtige Erkemederstrand. Tijdens dit weekend kun je kennismaken met verschillende yogastylen en variaties, en leer je over de theorie achter de asana’s. Je hoeft geen doorgewinterde yogi te zijn, iedereen kan meedoen.

Festival fun & verdieping

Naast een inspirerend festivalprogramma biedt Healing Garden ook onvervalste festival fun: opladen in de wellness area met sauna en hottub op het strand, massage, healings en meer. Maar ook: magische momenten in contact met paarden tijdens workshops en yogasessies, ijsbaden, genieten van veratwoorde lekkernijen – van raw en vegan tot biologisch fastfood –  in onze eat street en struinen over onze festivalmarkt. Plus lekker zwemmen, zonnen, suppen en kamperen op onze natuurcamping, kampvuur onder de sterren en dansen op de cosmic beats van onze dj’s tot je niet meer kunt.

SUMMER OF HEALING GARDEN

Erkemederstrand, Erkemederweg 79, Zeewolde (Flevoland)

Vrijdag: 11:00-01:00 | Zaterdag 11:00 – 01:00 | Zondag 11:00-22:00

Weekendtickets voor Healing Garden Dance Camp, Healing Garden Festival Part I & II en Healing Garden YogaFest zijn inclusief deelname aan alle activiteiten (tenzij expliciet anders vermeld op de website) en overnachtingen. Voor staanplaatsen voor tenten, caravans en campers is een aanvullend ticket nodig. Losse dagkaarten (zonder kamperen) en parkeerkaarten zijn ook verkrijgbaar. Voor kaartverkoop, het volledige programma, plattegrond en meer info zie: www.healinggarden.nl.

 

Social media

FB: @HealingGardenNL | Instagram: @HealingGardenNL

 

Dagkaart volwassenen va € 49  / kinderen (6-16 jaar): € 25 / kinderen (0-6 jaar) € 8 | Honden gratis

Weekend passe-partout volwassenen va € 179 / kinderen (6-16 jaar): € 49 / kinderen (0-6 jaar) € 15 | Honden gratis

 

Voor meer informatie & kaartverkoop: www.healinggarden.nl

 

Deel dit artikel

  • Elisia’s boekenkeuze: ‘De school voor perfecte bruiden’ van Aimie K. Runyan

    Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert cultuur wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt als content creator bij

  • Zeewoldevoorelkaarcafé vol inspiratie en interactie

    Blikopzeewolde.nl- Van 23 september tot en met 10 oktober 2023 bruist Zeewolde, dankzij de inspirerende initiatieven van de ZeewoldeSamen coalitie. In dit kader nodigen wij je graag uit voor ons bijzondere

  • Paasverhaal (3e editie) op zoek naar zangers, acteurs en sponsors

    Blikopzeewolde.nl- Na het succes van de 2e editie van Paasverhaal Zeewolde wisten we: volgend jaar doen we dit weer! Het enthousiasme van de uitvoerenden, de mensen achter de schermen en de