GGD zoekt leden panel

woensdag 13 april 2022 16:01

www.blikopzeewolde.nl  De GGD Flevoland zoekt nieuwe panelleden die 4 keer per jaar hun mening willen geven over onderwerpen rondom gezondheid. Ben je ouder dan 16 jaar en woon je in Flevoland, meld je dan aan! Onder de deelnemers worden elke ronde 4 VVV bonnen t.w.v. € 20,- verloot. GGD Flevoland zoekt met name inwoners tussen de 16 en 55 jaar en mannen.

Het GGD Panel bestaat uit een groep Flevolanders die 4 keer per jaar een korte vragenlijst wordt aangeboden over onderwerpen die met gezondheid te maken hebben. Zo krijgt GGD Flevoland inzicht in de meningen, ervaringen en behoeften van Flevolanders over deze onderwerpen. Die informatie wordt gebruikt om de gezondheid in heel Flevoland te verbeteren.

Wij zijn erg blij met onze huidige, trouwe panelleden, maar zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Op dit moment zitten er in het panel relatief veel vrouwen van 55 jaar en ouder. GGD Flevoland roept daarom jongeren tussen de 16 en 25 jaar, volwassenen tussen 25 en 55 jaar en mannen op om zich aan te melden voor het panel om zo een representatief beeld te krijgen van Flevoland.

De resultaten van de onderzoeken worden in een infographic samengevat en gedeeld met de panelleden. Die infographics staan ook op onze websites.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.
Afmelden kan op elk moment en zonder reden. GGD Flevoland gaat vertrouwelijk met de gegevens van de panelleden om. Uitkomsten worden alleen op groepsniveau gepresenteerd en zijn niet herleidbaar tot een individu. Meer informatie staat in het privacy beleid.

Deel dit artikel

 • Welke zorgverzekering kiezen in 2023? MDF helpt.

  Blikopzeewolde.nl-  Uw zorgverzekering vergelijken: waar let je op en is een aanvullende verzekering nodig? De meeste zorgverzekeraars hebben de zorgpremies voor volgend jaar verhoogd.  De inhoud van de basisverzekering is bij

  Lees meer
 • Origineel kerstcadeau? Ga dan naar de Winterfair van Philagilde

  Blikopzeewolde.nl- Vrijdag 2 december is het al weer zo ver; van 14.00 – 20.00 uur is er Winterfair op Philagilde. De deur staat voor iedereen open. Ben je nog op

  Lees meer
 • Een bijzondere diploma-uitreiking

  Blikopzeewolde.nl- Hij houdt er niet van om in de belangstelling te staan en al helemaal niet als er speciaal voor hem gespeecht wordt. Maar dat hoort er toch echt bij

  Lees meer