GO! Kinderopvang bestaat 50 jaar

maandag 11 april 2022 12:51

www.blikopzeewolde.nl GO! Kinderopvang viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. In Zeewolde, Lelystad en Almere is GO! Kinderopvang uitgegroeid tot een regionale aanbieder met ruim 500 medewerkers en 51 locaties. Kinderopvang werkt samen met verschillende partners zoals onderwijsinstellingen en gemeenten. Bij GO! Kinderopvang Groeien en Ontwikkelen kinderen van 0 – 12 jaar bij het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang, de peuterspeelzaal en de gastouderopvang.

Vanmorgen startte de viering van het jubileum met de overhandiging van het prentenboek, Het bijtje zoemt blij, aan directeur bestuurder Margreet Hellemons. Medewerkers hebben dit prentenboek zelf bedacht, getekend en geschreven. Naast het verhaal en de mooie tekeningen heeft het boek ook een educatief karakter. Met het boek wil GO! Kinderopvang jonge kinderen bewust maken van het belang van de natuur, een belangrijke fundering voor de toekomst. In het boek staan de uitgangspunten centraal.

Het jubileum wordt gevierd met alle kinderen in de opvang. Alle feestelijke activiteiten hebben als thema de natuur. Zo is er een zonnebloem challenge: welke opvanggroep laat de zonnebloemzaadjes tot de hoogste zonnebloem groeien? Ook maken de kinderen zelf zaadbommen om de wilde bij van bloemen te voorzien.

GO! Kinderopvang is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk. Als Stichting investeert GO! Kinderopvang haar inkomsten in kinderen, medewerkers en ouders. Door te blijven leren, vernieuwen en ontwikkelen blijft GO! Kinderopvang voldoen aan de vraag en verwachtingen van kinderen en ouders. Zo biedt GO! Kinderopvang naast reguliere opvang bijvoorbeeld ook opvang voor hoogbegaafde kinderen, opvang in kleine peutergroepen voor kinderen die extra aandacht nodig hebben en opvang in de vakanties.

GO! Kinderopvang is ontstaan vanuit peuterspeelzaalwerk in Lelystad en biedt vanaf het eerste moment veilige, vertrouwde en gezellige opvang waar alle kinderen, ouders en medewerkers zich welkom en gezien voelen. Het jubileum staat in het teken van de kernwaarden kwaliteit, inclusief en duurzaam.

“Ons diverse aanbod, het enthousiasme en de passie van onze medewerkers en de brede vertegenwoordiging van onze opvangvormen in de steden maakt dat wij kinderen dagelijks de opvang kunnen bieden die ze nodig hebben. En dat doen wij al 50 jaar met heel veel plezier! Met onze inspanningen willen wij bijdragen aan een duurzame wereld waar kinderen met dromen mensen met visie worden. Wij zijn trots dat we hier aan mee mogen werken”, aldus Margreet Hellemons.

Over GO! Kinderopvang

Kwaliteit, inclusief en duurzaam zijn de kernwaarden van GO! Kinderopvang. Alle kinderen zijn welkom, in een omgeving waar ze zich veilig en gezien voelen. Waar ze zichzelf mogen zijn en de wereld kunnen ontdekken. GO! Kinderopvang stimuleert de ontwikkeling vanuit de veilige basis en eigenheid van een kind en biedt ze spelenderwijs activiteiten aan. Plezier staat voorop. Bij GO! Kinderopvang staat het kind centraal, in goed contact met ouders.

GO! Kinderopvang werkt samen met verschillende partners zoals onderwijsinstellingen en gemeenten. In de gemeenten Lelystad, Almere en Zeewolde is GO! Kinderopvang uitgegroeid tot een regionale aanbieder met ruim 500 medewerkers en 51 locaties. Bij GO! Kinderopvang Groeien en Ontwikkelen kinderen van 0 – 12 jaar bij het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang, de peuterspeelzaal en de gastouderopvang.

 

 

 

 

Deel dit artikel

  • Ondernemersmicrofoon: Wittenburg

    Blikopzeewolde.nl- De ondernemersmicrofoon zet leden van de Bedrijfskring in de belangstelling. Dit keer het bedrijf Wittenburg, gevestigd op het Trekkersveld. Aan het woord is Anne Looije. Wat is de

  • 40 jaar Zeewolde: muzikale- en culturele vaartocht; doe ook mee!

    Op zaterdag 14 september staat een evenement gepland voor de viering van 40 jaar Zeewolde in en rondom de vaarroute de Blauwe Diamant. Mensen met een bootje kunnen op

  • Bloomfields is terug!

    Blikopzeewolde.nl- Bloomfields is terug! Vanaf 17 januari is Bloomfields van Karin van Rijn weer terug in het dorp. Echter nu op een ander adres Schepenveld 12-20. Na een kleine