Gratis sportactiviteiten Lanterstrand

woensdag 4 mei 2022 20:46

www.blikopzeewolde.nl Op zaterdag 7 mei organiseren diverse sportverenigingen in samenwerking met de buurtsportcoaches en Puur Zeewolde diverse (water)sportactiviteiten op het Lanterstrand bij het Tulpeiland. De activiteiten vinden plaats tussen 10.00 en 13.00 uur en iedereen kan meedoen.

Sinds de start van Tulpenroute Flevoland zijn er diverse activiteiten georganiseerd op en bij het Tulpeiland. In de andere weekenden is er een tulpenbraderie en een streekmarkt gehouden. Alle weekenden werden goed bezocht, mede door de inzet van het gratis vervoer uit het centrum en terug.Ook op deze dag is er gratis vervoer tussen het Tulpeiland en het centrum.

“Toen wij gevraagd werden door de gemeente en stichting Puur Zeewolde om mede invulling te geven aan deze dag hebben wij niet lang getwijfeld”, zegt Michelle Volk, coördinator buurtsportcoaches. “De verenigingen reageerden gelijk enthousiast en het is dan ook mooi om te zien dat de verenigingen die deze zaterdag beschikbaar zijn, aangehaakt zijn”, vult Michelle aan. De volgende verenigingen zijn van de partij: Hengelsportvereniging Ons Stekkie, volleybalvereniging Zeewolde (beachvolleybalclinic), SupFun Zeewolde, Watersportvereniging Zeewolde en de DA-Bootverhuur met bootjes en waterfietsen.

Voor sommige activiteiten waarbij onder andere  brandstofkosten om de hoek komen kijken, wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Meer informatie: www.puurzeewolde.nl

Deel dit artikel

 • Wil jij dé straatvoetbalkoning van Zeewolde worden?

  www.blikopzeewolde.nl  In juni organiseert jongerenwerk hét straatvoetbaltoernooi 2x2 van Zeewolde. Het toernooi 2 tegen 2 is op straat, kleine doeltjes, snel voetbal & lekkere muziek. Via een voorronde op één van de

  Lees meer
 • ‘Ons Stekkie’ heeft er een geweldige vijsvijver bij

  www.blikopzeewolde.nl Hengelsportvereniging 'Ons Stekkie' is een geweldige visvijver rijker, de Waterlinie. Vanochtend werd een begin gemaakt met het verwijderen van het hekwerk aan de kant van de appartementengebouwen. Voorzitter Jan

  Lees meer
 • Optimist on Tour meert aan in Zeewolde

  www.blikopzeewolde.nl Kinderen die altijd al eens hebben willen suppen, kanovaren of zeilen, kunnen hun hart ophalen. Optimist on Tour komt van 12 tot en met 15 april naar de aanloophaven.

  Lees meer