Gratis sportactiviteiten Lanterstrand

woensdag 4 mei 2022 20:46

www.blikopzeewolde.nl Op zaterdag 7 mei organiseren diverse sportverenigingen in samenwerking met de buurtsportcoaches en Puur Zeewolde diverse (water)sportactiviteiten op het Lanterstrand bij het Tulpeiland. De activiteiten vinden plaats tussen 10.00 en 13.00 uur en iedereen kan meedoen.

Sinds de start van Tulpenroute Flevoland zijn er diverse activiteiten georganiseerd op en bij het Tulpeiland. In de andere weekenden is er een tulpenbraderie en een streekmarkt gehouden. Alle weekenden werden goed bezocht, mede door de inzet van het gratis vervoer uit het centrum en terug.Ook op deze dag is er gratis vervoer tussen het Tulpeiland en het centrum.

“Toen wij gevraagd werden door de gemeente en stichting Puur Zeewolde om mede invulling te geven aan deze dag hebben wij niet lang getwijfeld”, zegt Michelle Volk, coördinator buurtsportcoaches. “De verenigingen reageerden gelijk enthousiast en het is dan ook mooi om te zien dat de verenigingen die deze zaterdag beschikbaar zijn, aangehaakt zijn”, vult Michelle aan. De volgende verenigingen zijn van de partij: Hengelsportvereniging Ons Stekkie, volleybalvereniging Zeewolde (beachvolleybalclinic), SupFun Zeewolde, Watersportvereniging Zeewolde en de DA-Bootverhuur met bootjes en waterfietsen.

Voor sommige activiteiten waarbij onder andere  brandstofkosten om de hoek komen kijken, wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Meer informatie: www.puurzeewolde.nl

Deel dit artikel

 • Iedereen kan meedoen aan de Crosstriathlon van de TVZ

  Blikopzeewolde.nl- De Pareltriathlon maakt plaats voor Crosstriathlon. Het concept is anders, de locatie is anders maar wat blijft is dat iedereen mee kan doen. De organisatie blijft in handen van

  Lees meer
 • Hoofdsponsor DYZLE geeft korfbalvereniging impuls

  Blikopzeewolde.nl- Met de komst van DYZLE als hoofd- en naamsponsor geeft de korfbalvereniging Zeewolde een nieuwe impuls. De komende vijf jaar gaat de club verder als KV Wolderwijd/DYZLE. Na de

  Lees meer
 • Hockey: waterveld moet het verschil maken

  Blikopzeewolde.nl- Bij de hockeyclub wordt hard gewerkt aan de aanleg van een waterveld. Op een waterveld rolt de bal sneller en 'consistenter', dat heeft een positieve invloed op het spel.

  Lees meer