Groot lijsttrekkersdebat in The Lux

woensdag 2 maart 2022 09:35

www.blikopzeewolde.nl–  De gemeenteraadsverkiezingen vinden over minder dan een maand plaats. De zes politieke partijen die meedoen, maken zich op om te laten zien waar ze voor staan en hoe  ons dorp zich verder zou moeten ontwikkelen. Om ze de kans te geven zich daar voor een breed kiezerspubliek over uit te spreken, wordt op donderdagavond 10 maart  in The Lux een groot lijsttrekkersdebat gehouden. Het debat wordt live op TV uitgezonden door de LOZ, de Lokale Omroep Zeewolde.  Alle lijsttrekkers hun medewerking aan het debat toegezegd. Tijdens de recente briefing in de raadszaal van het gemeentehuis zijn ze geïnformeerd over de inrichting van het debat. Ook is de loting verricht voor de één op één debatten.

Er is nog steeds alle ruimte voor Zeewoldenaren om, onder vermelding van naam en telefoonnummer, vragen in te sturen voor het debat. De vragen kunnen gestuurd worden via het mailadres: politiekdebat@bedrijfskringzeewolde.nl. Maak van deze mogelijkheid gebruik  De uiterste inzenddatum is donderdag 3 maart.

Het debat wordt georganiseerd vanuit een samenwerking tussen het georganiseerde bedrijfsleven en de lokale media: Bedrijfskring Zeewolde, Vereniging Centrumondernemers Zeewolde en de stichting Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde enerzijds en de Lokale Omroep Zeewolde en Zeewolde Actueel anderzijds.

Door de tv- uitzending kan de kiezer op een comfortabele wijze informatie verkrijgen die helpt bij het maken van de stemkeuze.

 

Op de foto van links naar rechts: Tamara Baas (CU), Wenda Westerhuis (D66), Bouwe van der Weide* (CDA), Tom Zonneveld (Leefbaar Zeewolde), Yvonne van Bruggen (Actief Zeewolde), Angela Huckriede (VVD). lijsttrekker CDA, Egge-Jan de Jonge, was verhinderd tijdens fotomoment

Deel dit artikel

 • Extra zes maanden ondersteuning voor klein mkb in Flevoland

  Blikopzeewolde.nl- Het kleine mkb in Flevoland kan ook in 2023 rekenen op advies en ondersteuning van het MKB Schakelteam. Dat maakte gedeputeerde Jan-Nico Appelman bekend tijdens de Outlook 2023 bijeenkomst van

  Lees meer
 • Zonnepark Bloesemlaan levert energie voor 2500 huishoudens

  Blikopzeewolde.nl- Eind vorige week werd de elektrische aansluiting van Zonnepark Bloesemlaan van TPSolar in Zeewolde in bedrijf gesteld. Na verschillende testen levert het zonnepark nu officieel groene stroom aan het net.

  Lees meer
 • Ondernemersmicrofoon: Peter Salomons van vakgarage JWS

  Blikopzeewolde.nl- Vakgarage JWS is als universeel autobedrijf onderdeel van de mobiliteit branche. Wij bieden naast in- en verkoop van auto’s al het onderhoud dat auto’s nodig hebben. Tevens zijn wij

  Lees meer