Groot lijsttrekkersdebat op lokale omroep

dinsdag 8 maart 2022 09:54

Lees (zonder kosten) meer op www.blikopzeewolde. Klik op dit bericht.-  Het grote lijsttrekkersdebat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, wordt gehouden op donderdag 10 maart en uitgezonden via de lokale omroep (19.30 uur). Alle zes lijsttrekkers waren recent bij elkaar voor een laatste briefing. Tijdens deze laatste bijeenkomst werden ook lotingen verricht voor de indeling van de 1 op 1 debatten op de avond zelf en de 1 minuut pitches die de partijen mogen geven. Na het 1 op 1 debat vindt een groot debat plaats waar alle partijen hun standpunt kunnen uiten.

Er is voor een uitdagende en dynamische programmaopzet gekozen. We zien graag dat burgers actuele informatie krijgen over relevante onderwerpen die spelen in Zeewolde. De programmaopzet moet voorkomen dat de lijsttrekkers vooral algemene standpunten gaan uitdragen over hun politieke opvattingen, oftewel ‘voorlezen uit eigen werk’. Zo komen vragen van Zeewoldenaren aan de orde die via de mail zijn binnengekomen. Een aantal van de vragenstellers is deze avond uitgenodigd om aanwezig te zijn en hun vraag te stellen.

 Debatleiders Martine Kruider en Robert Weij zullen de avond in goede banen leiden. Het belooft een hele interessante avond te worden. Het debat wordt donderdagavond live uitgezonden door de Lokale Omroep Zeewolde op internet  (www.lokaleomroepzeewolde.nl) en op televisie (Ziggo 39 of KPN 1481).

Het lijsttrekkersdebat is tot stand gekomen door samenwerking tussen lokale belangenbehartigers en lokale media: stichting Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde, Bedrijfskring Zeewolde, Vereniging Centrumondernemers Zeewolde enerzijds en Zeewolde Actueel en de Lokale Omroep Zeewolde anderzijds.

Deel dit artikel

 • Extra zes maanden ondersteuning voor klein mkb in Flevoland

  Blikopzeewolde.nl- Het kleine mkb in Flevoland kan ook in 2023 rekenen op advies en ondersteuning van het MKB Schakelteam. Dat maakte gedeputeerde Jan-Nico Appelman bekend tijdens de Outlook 2023 bijeenkomst van

  Lees meer
 • Zonnepark Bloesemlaan levert energie voor 2500 huishoudens

  Blikopzeewolde.nl- Eind vorige week werd de elektrische aansluiting van Zonnepark Bloesemlaan van TPSolar in Zeewolde in bedrijf gesteld. Na verschillende testen levert het zonnepark nu officieel groene stroom aan het net.

  Lees meer
 • Ondernemersmicrofoon: Peter Salomons van vakgarage JWS

  Blikopzeewolde.nl- Vakgarage JWS is als universeel autobedrijf onderdeel van de mobiliteit branche. Wij bieden naast in- en verkoop van auto’s al het onderhoud dat auto’s nodig hebben. Tevens zijn wij

  Lees meer