Havenconcert sfeervol als altijd

zondag 3 juli 2022 13:16

Blikopzeewolde.nl- Bijzonder toch, een mooi gevarieerd concert aan de aanloophaven dat zonder kosten bezocht kan worden. En mooi weer er ook nog eens bij! Na twee jaar konden liefhebbers  weer van een afwisselend licht- klassiek genieten. Dorpsbeiaardier (en presentator) Boudewijn Zwart had voor deze editie van het havenconcert de Brassband Schoonhoven, saxofonist Hans Broekhuijsen en beiaardier Jan-Geert Heuvelman uitgenodigd, deze speelde op het mobiele carillon (in samenspel met de brassband en de andere gasten). Zwart zelf begeleidde op keyboard.

Brass Band Schoonhoven  trad al eens eerder op tijdens het Havenconcert. De band behoort, zoals de ongeveer 300 bezoekers(inclusief de volle terrassen zelf konden constateren, tot de top van Europa.

Het Havenconcert werd aangeboden door de Vereniging Vrienden van het Carillon Zeewolde.

 

Deel dit artikel

 •  Gerda de Groot-Doorn exposeert in de Raadzaal 

  Blikopzeewolde.nl- Vanaf vandaag, donderdag 1 december, exposeert Zeewoldenaar Gerda de Groot-Doorn voor zes weken haar schilderijen in de Raadzaal van het gemeentehuis in Zeewolde. Schilderen is voor Gerda vooral ontspanning. Gerda woont

  Lees meer
 • Fotorubriek: contrast in thema (klassiek-modern)  

  Blikopzeewolde.nl- Eén van de ‘High Five’ criteria van de perfecte foto is ‘contrast’. Dat kan in kleur, helderheid, maar ook in onderwerp zijn. Een contrast in thema kan zijn jong-oud,

  Lees meer
 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer