Help de EHBO Zeewolde en stem (Rabo Club Actie)

woensdag 21 september 2022 17:58

Blikopzeewolde.nl- De EHBO Vereniging Zeewolde doet mee aan de Club Actie van de Rabobank. In de coronatijd is de verenigingskas behoorlijk wat inkomsten uit evenementen misgelopen, die inkomsten zouden worden gebruikt voor deugdelijke EHBO jassen, tent en veldbedden. De actie is een mooie manier om de kas weer te spekken. Stemmen op de EHBO Vereniging kan van 5 tot en met 27 september.

Wij sparen voor een nieuwe EHBO tent en nieuwe kleding om droog en veilig de Zeewolde evenementen te ondersteunen zoals bij de Nacht van Zeewolde, ZtotZ-tocht, Scouting events, BeachBios etc….

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

Deel dit artikel

 • Column Mariette: ‘Ik wil niet van mijn eiland af!’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen. Ze woont sinds kort in Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling

  Lees meer
 • Nog twee opvanglocaties voor Oekraïners

  Blikopzeewolde.nl- De gemeente opende al twee opvanglocaties voor Oekraïners. Daar is eerder deze maand een derde bijgekomen aan de Baardmeesweg, er kunnen 12 mensen terecht. Een aantal plekken is voor

  Lees meer
 • Coronavaccinatielocatie mindervalide mensen in Zeewolde

  Blikopzeewolde.nl- Vanaf 5 oktober kunnen inwoners van Zeewolde die mindervalide zijn in hun eigen gemeente de herhaalprik tegen corona halen. Dat kan in het Medisch Centrum Waterland aan de Horsterweg 30.

  Lees meer