Hoofdsponsor DYZLE geeft korfbalvereniging impuls

donderdag 14 juli 2022 13:06

Blikopzeewolde.nl- Met de komst van DYZLE als hoofd- en naamsponsor geeft de korfbalvereniging Zeewolde een nieuwe impuls. De komende vijf jaar gaat de club verder als KV Wolderwijd/DYZLE. Na de zomer wordt een geheel nieuwe wedstrijdtenue gepresenteerd voor alle teams, ook zal het bedrijf, gespecialiseerd in temperatuurbewaking, de sportieve ontwikkelingen een boost geven.

Zo is er al een plan gemaakt om het kader, trainers en coaches, doormiddel van scholing, meer en beter te begeleiden. Elke trainer krijgt de mogelijkheid om 1 of meerdere cursussen te volgen om zo meer kennis en kunde op te doen.

Daarnaast wordt er een complete agenda samengesteld met activiteiten om nieuwe leden te werven. Denk hierbij aan het jaarlijkse JAM schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 4 & 5, maar ook de GiGa Kangoeroedag voor alle groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen gaan we weer organiseren. Maar ook tijdens de diverse culturele dagen en evenementen in Zeewolde zullen we van ons laten horen.

Naast de sportieve activiteiten, komt er ook ruimte voor leuke, sociale activiteiten met als doel om de betrokkenheid van leden en ouders van leden te waarborgen.
Denk daarbij aan een bijdrage voor team-uitjes, het jaarlijkse kamp, maar ook het bezoeken van de jaarlijkse Korfbal League finale in Ahoy.

Ook de accommodatie zal mee gaan liften op dit succes. De wens van vier eigen kleedkamers wordt steeds groter nu er met steeds meer teams in de wedstrijdklasse spelen.
Maar ook de vervanging van ons kunstgrasveld op korte termijn is noodzakelijk gezien de slijtage en de levensduur van het veld. Plannen voor een ‘echt’ hoofdveld (de “DYZLE Arena”), met omheining, sponsorborden en dug-outs zullen de komende maanden verder worden uitgewerkt.

Over de sponsor: Als eerste onafhankelijk energie meetbedrijf startte de organisatie van DYZLE in 2004. Op hoofdmeterniveau werd het energieverbruik van grote bedrijven live in een online omgeving gebracht. Dat was voor die tijd vrij revolutionair, tegenwoordig heeft iedereen het over IoT. Innoverende klanten vroegen  steeds vaker om andere parameters ook live te brengen in het DYZLE portaal

In 2012 is het bedrijfsonderdeel voor het energie meten verkocht en is het bedrijf zich volledig gaan richten op temperatuurbewaking en GPS tracking. Ook parameters als; deur statussen, relatieve luchtvochtigheid, CO2, druk, PT-100 en thermokoppel brengen wij live

Alles wat geleverd wordt, wordt in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Dit is zeer uniek in deze branche, de meeste partijen leveren alleen de hardware of de software. Door het bedrijfsmodel is er veel grip op onze producten en de functionaliteiten. Daarbij is er niet alleen oog voor de techniek maar ook voor belangrijke zaken zoals validatie.

www.dyzle.com

Over KV Wolderwijd/DYZLE

KV Wolderwijd is opgericht in april 1992. Deze nog relatief jonge korfbalvereniging vierde in 2022 haar 30 jarig jubileum met een mooie feestdag, compleet met grote afsluitende lasershow. De club heeft haar korfbalvelden op sportpark de Horst in Zeewolde. De eigen kunstgrasvelden liggen direct naast de nieuwe kantine welke in 2017 is gebouwd. Met ruim 120 leden timmeren de korfballers behoorlijk aan de weg in Zeewolde. Ondanks Corona is het ledenaantal ook de laatste 3 jaar gestaag gestegen.

Op sportief, korfbal, gebied, zijn er de afgelopen jaren de nodige successen geboekt. Zo speelt het 1e team komend seizoen voor het eerst in het bestaan van de club zowel op het veld als in de zaal in de 3e klasse. Maar ook de jeugdteams presteren jaarlijks zeer verdienstelijk. Vele kampioenen zijn er al gehuldigd.

Tijdens het veldseizoen, van augustus tot oktober en van april tot en met juni, wordt er altijd op de dinsdag en donderdagavond getraind. Vanaf 17:00 uur is er altijd iets te doen op de korfbalvelden. Kom gerust een kijkje nemen of doe gezellig mee.
Op de zaterdag wordt er competitie gespeeld, vaak beginnend om 10:00 uur met de jongste jeugd en rond 15:30 uur de laatste wedstrijden van de senioren.

Voor meer informatie:  www.kvwolderwijd.nl

 

Deel dit artikel

  • Stichting vraagt gemeente verbod op vissen met lood

    Blikopzeewolde.nl- De Stichting Gezond Water heeft eind oktober alle gemeenteraden gevraagd hetzelfde te doen als gemeente Amersfoort. Amersfoort heeft in het visrecht een verbod voor het vissen met lood

  • FlevoFunRun TVZ; kringloop editie

    Blikopzeewolde.nl- De Flevo Fun Run gaat weer van start op zondag 12 november. Na het succes van vorig seizoen, organiseert de Triathlon Vereniging Zeewolde (TVZ) opnieuw deze hardloopcompetitie voor

  • Save the date: 24 oktober Sportcafé

    Save the date: 24 oktober Sportcafé Een uitnodiging voor iedereen die betrokken is bij sport en bewegen in Zeewolde. Het geactualiseerde Sportakkoord zal een belangrijk agendapunt vormen. Samen met