In The Lux lachen met cabaretgroep KLEUN

zondag 10 april 2022 18:32

Klik op dit bericht en lees kosteloos meer op www.blikopzeewolde.nl Na bijna twee jaar  zijn de theaters eindelijk weer zonder restricties open. Cabaretgroep KLEUN speelt op 27 mei in The Lux. In de voorstelling ‘Zonder Broek Aan’ geeft de groep een inkijkje in alle absurditeiten die een mens kan ervaren als het normale leven weg valt. Bizarre, humoristische sketches worden afgewisseld met strakke monologen. Eén van de spelers is Corné: ‘Mensen laten lachen na een moeilijke tijd is makkelijk, maar mensen laten lachen over een moeilijke tijd is nog betrekkelijk ingewikkeld.’

Tickets zijn te bemachtigen via de link op de evenementenkalender op www.puurzeewolde.nl of via de Facebook pagina van KLEUN.

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • ‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van

  Lees meer