Internationaal showtalent in the Lux: Sven Ratzke

maandag 21 februari 2022 16:03

www. blikopzeewolde.nl– Eindelijk… het kan weer en het mag weer: samen naar het theater. Zaterdag 5 maart is in The Lux de nieuwste show van Sven Ratzke te zien. Sven Ratzke vierde eerder nationale en internationale successen met zijn vertolking van het werk van David Bowie. Maar deze imponerend goede zanger en ras entertainer heeft nog veel meer in zijn mars. In ‘20th Century Songs’ komt het werk van de meest succesvolle zangers en componisten van de laatste eeuw voorbij, onder andere van Annie Lennox, Nick Cave, Jacques Brel, maar ook Piazzola en Leonard Cohen.

Als geen ander weet hij tot de kern van de songs door te dringen en er met zijn eigen unieke mix van jazz, chanson en pop nieuwe verrassende en ontroerende nummers van te maken. Voeg daarbij het talent dat Ratzke heeft als entertainer en een enerverende avond met show en humor is gegarandeerd.

Deze unieke voorstelling doet na Zeewolde Berlijn, München en New York aan. Ook daar trekt hij uitverkochte zalen. Het is duidelijk dat Zeewolde met Sven Ratzke een artiest van wereldformaat in huis haalt. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Initiator en organisator is de stichting Zeewolde LIVE. De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Sjaardema Uitvaartzorg, Flevo Finance Regiobank, The Lux en enthousiaste vrijwilligers. Voor meer informatie en tickets, kijk op www.zeewoldelive.nl.

 

Deel dit artikel

 •  Gerda de Groot-Doorn exposeert in de Raadzaal 

  Blikopzeewolde.nl- Vanaf vandaag, donderdag 1 december, exposeert Zeewoldenaar Gerda de Groot-Doorn voor zes weken haar schilderijen in de Raadzaal van het gemeentehuis in Zeewolde. Schilderen is voor Gerda vooral ontspanning. Gerda woont

  Lees meer
 • Fotorubriek: contrast in thema (klassiek-modern)  

  Blikopzeewolde.nl- Eén van de ‘High Five’ criteria van de perfecte foto is ‘contrast’. Dat kan in kleur, helderheid, maar ook in onderwerp zijn. Een contrast in thema kan zijn jong-oud,

  Lees meer
 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer