JobHulpMaatje biedt gratis hulp aan werkzoekenden

vrijdag 13 mei 2022 17:04

klik op dit bericht en lees zonder kosten meer op www. blikopzeewolde.nl

Ben jij, of ken jij, iemand die al een tijdje op zoek is naar een passende baan? Dan is deze oproep voor jou! Weet je misschien niet goed wat je precies wil? Lukt het niet om aan werk te komen? Meld je dan nu aan om deel te nemen aan de eerstvolgende jobgroup van het project JobHulpMaatje in Zeewolde.

In 7 dagdelen volg je 7 gratis workshops met thema’s als: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Aan het einde van deze jobgroup, is  er de mogelijkheid nog een periode door een –daarvoor gecertificeerd – maatje begeleid te worden. Samen op weg naar jouw baan!

We beginnen op 20 mei aanstaande.

Aanmelden kan via de website www.jobhulpmaatje.nl of door even binnen te lopen in het Vraaghuis (Stevinweg 2). We zien naar jou (of degene aan wie je het als tip doorgeeft) uit!

Deel dit artikel

 • Waterscouts overstromen dorp (en bedanken Zeewolde met een gondelvaart)

  Blikopzeewolde.nl- Waterscouts, tegen de 4500, uit het ganse land, overspoelden vanmiddag het Raadhuisplein. Hun kamp, NaWaKa (nationaal watersportkamp) opende. De haven lag vol met vletjes, de scouts kleurden het plein.

  Lees meer
 • College deelt zorgen agrariërs en verzoekt provincie ‘maatwerk’

  Blikopzeewolde.nl- De gemeente Zeewolde roept de de provincie Flevoland op het landelijk stikstofbeleid niet zonder meer uit te voeren en te streven naar maatwerk door in gesprek te gaan met

  Lees meer
 • 32e editie ‘Zeewolde bij de Pinken’ zaterdag 3 september

  Blikopzeewolde.nl- Eén van de leukste dagen in Zeewolde en zeker de meest bijzondere nadert: 'Zeewolde bij de Pinken': zaterdag 3 september. Een echte 'ouderwetse' koeienshow, waar maak je dat nog

  Lees meer