Jongeren pimpen gemeentehuis

maandag 28 februari 2022 20:48

www.blikopzeewolde.nl – Een aantal jongeren heeft vandaag onder leiding van jongerenwerkers Lars en Andries het gemeentehuis gepimpt met graffiti. In november werd de onderdoorgang beschadigd door brand (veroorzaakt door vuurwerk). De schade was flink. Omdat de benodigde bouwmaterialen nog even op zich laten wachten heeft het jongerenwerk zich met een groep jongeren voorgenomen om het beschadigde deel van het gemeentehuis te pimpen met graffiti.

foto: Julia Docter

 

 

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • ‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van

  Lees meer