Karin Bloemen en vijf andere voorstellingen bij Zeewolde live

maandag 30 mei 2022 17:08

www.blikopzeewolde.nl Zeewolde Live! biedt dit theaterseizoen zes mooie voorstellingen. De online kaartverkoop is  gestart. Ticketprijs is  inclusief pauze-arrangement en komt neer op 27,50 euro per ticket (waarde pauzearrangement 5 euro). Er kan betaald worden met de Podium Cadeaukaart  of de VVV Cadeaukaart.

Alle voorstellingen worden gegeven in de grote zaal van The Lux.
• Zaterdag 8 oktober – Kirsten van Teijn
• Zaterdag 26 november – Meiden van Toen
• Zaterdag 10 december – Karin Bloemen
• Zaterdag 25 februari – Niels van der Gulik en Marcel de Groot
• Zaterdag 18 maart- – Remy Evers en Thjum Arts
Op het  YouTube kanaal van Zeewolde Live zijn voorproefjes van de voorstellingen te zien

In november komt Zeewolde Live (een vrijwilligersorganisatie) met nieuws over het Nationaal Theaterweekend dat van 28 t/m 29 januari 2023 plaatsvindt.

Vriend van ZeewoldeLIVE worden kan voor slechts 15 euro per jaar. Vrienden worden als eerste op de hoogte van de voorstellingen gebracht en hebben de eerste keus bij tickets. Zij hebben recht op een gereserveerde zitplaats in de theaterzaal, een gratis ticket bij het werven van “nieuwe vriend”, een kijkje achter de schermen, een jaarlijkse vriendenborrel met o.a. lezing + gratis introducé en de kans op een etentje met artiesten voorafgaand aan de voorstelling

Alle informatie; www.zeewoldelive.nl

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • ‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van

  Lees meer