Karin van Rijn-Teeuwissen van Bloomfields & desjardins Centrumondernemer van het Jaar

zondag 20 maart 2022 13:02

www.blikopzeewolde.nl Karin van Rijn-Teeuwissen van Bloomfield&Desjardins (your florist) is de nieuwe Centrumondernemer van het Jaar. Gisteravond werden de verkiezingen gehouden door de vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ) in The Lux. Zij moest het opnemen tegen visspecialist Chris Koelewijn en mode+ bij Birgit. Juryvoorzitter Johan Safaric vertelde dat de keuze moeilijk was ‘we hebben wel in de boksring gestaan’.

Karin is de tweede Centrumondernemer van het Jaar. De eerste was Sylvia Bergsma van De Winkeltjes, die de de titel lang heeft vastgehouden omdat de verkiezingen door de coronamaatregelen vorig jaar niet zijn doorgegaan.

Bij de prijs hoort een cheque van 500 euro, beschikbaar gesteld door Zeewolde Zakelijk (afdeling van de gemeente), Deze dienst aan een goed doel besteedt te worden.

De verkiezing werd tegelijk gehouden met de verkiezing Ondernemer van het Jaar.

Deel dit artikel

 • Extra zes maanden ondersteuning voor klein mkb in Flevoland

  Blikopzeewolde.nl- Het kleine mkb in Flevoland kan ook in 2023 rekenen op advies en ondersteuning van het MKB Schakelteam. Dat maakte gedeputeerde Jan-Nico Appelman bekend tijdens de Outlook 2023 bijeenkomst van

  Lees meer
 • Zonnepark Bloesemlaan levert energie voor 2500 huishoudens

  Blikopzeewolde.nl- Eind vorige week werd de elektrische aansluiting van Zonnepark Bloesemlaan van TPSolar in Zeewolde in bedrijf gesteld. Na verschillende testen levert het zonnepark nu officieel groene stroom aan het net.

  Lees meer
 • Ondernemersmicrofoon: Peter Salomons van vakgarage JWS

  Blikopzeewolde.nl- Vakgarage JWS is als universeel autobedrijf onderdeel van de mobiliteit branche. Wij bieden naast in- en verkoop van auto’s al het onderhoud dat auto’s nodig hebben. Tevens zijn wij

  Lees meer