Karin van Rijn-Teeuwissen van Bloomfields & desjardins Centrumondernemer van het Jaar

zondag 20 maart 2022 13:02

www.blikopzeewolde.nl Karin van Rijn-Teeuwissen van Bloomfield&Desjardins (your florist) is de nieuwe Centrumondernemer van het Jaar. Gisteravond werden de verkiezingen gehouden door de vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ) in The Lux. Zij moest het opnemen tegen visspecialist Chris Koelewijn en mode+ bij Birgit. Juryvoorzitter Johan Safaric vertelde dat de keuze moeilijk was ‘we hebben wel in de boksring gestaan’.

Karin is de tweede Centrumondernemer van het Jaar. De eerste was Sylvia Bergsma van De Winkeltjes, die de de titel lang heeft vastgehouden omdat de verkiezingen door de coronamaatregelen vorig jaar niet zijn doorgegaan.

Bij de prijs hoort een cheque van 500 euro, beschikbaar gesteld door Zeewolde Zakelijk (afdeling van de gemeente), Deze dienst aan een goed doel besteedt te worden.

De verkiezing werd tegelijk gehouden met de verkiezing Ondernemer van het Jaar.

Deel dit artikel

  • Gemeente verlengd overeenkomst met Zeewoldes uitzendbureau Flevo Direct

    Blikopzeewolde.nl- De gemeente Zeewolde heeft een raamovereenkomst voor uitzendkrachten met uitzendbureau Flevo Direct in Zeewolde. De overeenkomst met een looptijd van 2 jaar eindigde per 1 maart en wordt nu met

  • Vacature: VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde zoekt een voorzitter

    Blikopzeewolde.nl-  De stichting VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde, is sinds 2013 de koepelorganisatie van het georganiseerde bedrijfsleven in Zeewolde. De zelfstandige verenigingen Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ)

  • BIZ Trekkersveld: ‘Samenwerken is belangrijker dan ooit’

    Blikopzeewolde.nl- In juni kunnen ondernemers op het Trekkersveld stemmen over de BIZ. De Bedrijfskring, die het project trekt, zoekt ambassadeurs. Voorzitter Luuk Salomons: 'Als ambassadeur ben je hèt klankbord voor het