Kennissessies voor ondernemers over toekomst en transities

dinsdag 30 augustus 2022 15:37

Blikopzeewolde.nl- Wat kunnen ondernemers met toekomstbestendigheid en transities?  Horizon Flevoland nodigt ondernemers uit voor het Flevoland Groeit! Event op 29 september op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere. Deze editie staat helemaal in het teken van toekomstbestendigheid en de voedsel-, grondstoffen- en energietransitie. Journalist, presentator en ondernemer Sander Schimmelpenninck zet de boel direct op scherp door middel van een levendige en prikkelende discussie op het podium samen met Flevolandse ondernemers over ‘transities’.

Daarnaast kunnen ondernemers tijdens deelsessies inspiratie en kennis opdoen, handvatten krijgen en aan de slag gaan voor hun bedrijf. Van pionieren met voedselproductie en consumptie van de toekomst, restwarmte en hernieuwbare energie, tot efficiëntere productieprocessen en het circulair ontwerpen van producten.

Het event is zowel voor ondernemers die willen weten welke kansen en mogelijkheden de transities hen kunnen bieden als voor ondernemers die al bezig zijn met een of meerdere transities en hierover in gesprek willen. Aanmelden en alvast een plek reserveren voor de deelsessies kan via de eventwebsite.

 

Deel dit artikel

  • Vacature: Golfrestaurant Zeewolde zoekt medewerkers bediening

    Blikopzeewolde.nl- Golfrestaurant Zeewolde is ter versterking van ons huidige team op zoek naar gezellige bedieningsmedewerkers (PT/FT). Ervaring is fijn maar niet persé noodzakelijk, wij leren het je graag!. Salaris conform Horeca

    Lees meer
  • Bedrijfskring Zeewolde organiseert ZZP Bijeenkomst ‘Presenteren kun je leren’

    Blikopzeewolde.nl- Op donderdag 16 februari  van 16.00 – 17.00 uur vindt alweer de eerste ZZP bijeenkomst van 2023 plaats.  Deze keer zal Tineke Stuifzand je meenemen in het presenteren voor een

    Lees meer
  • Werken in de horeca is een feestje; The Lux zoekt

    Blikopzeewolde.nl- Grand- cafe/ restaurant The Lux zoekt mensen die het keukenteam willen versterken of willen knallen in de bediening. Werken in de horeca is elke dag een feestje. Het zijn

    Lees meer