Kinderkleedjesmarkt bij Koopjesdagen Ravelijn

dinsdag 8 augustus 2023 10:47

Blikopzeewolde.nl- Op zaterdag 19 augustus tijdens de jaarlijkse Koopjesdagen, wordt een kinderkleedjesmarkt gehouden in en rondom het Ravelijn. Ongeacht de weersomstandigheden – of de zon nu straalt of de regen valt – biedt het Ravelijn een veilige en leuke omgeving voor kinderen om deel te nemen aan deze activiteit. Vanuit het comfort van hun eigen kleedje kunnen kinderen hun speelgoed, boeken, kleding en andere items te koop aanbieden. Dit biedt hen niet alleen een mogelijkheid om hun gebruikte items een nieuw leven te geven, maar ook om een extra zakcentje te verdienen.

In geval van grote belangstelling, is er reeds een uitbreidingsplan voor de markt. Extra ruimte is beschikbaar op het Horsterplein en het Ravelijnplein rondom de HEMA, zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen. Dit evenement, onderdeel van de Koopjesdagen, belooft een geweldige gelegenheid te zijn voor kinderen om de basisprincipes van kopen en verkopen te leren, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben. Kinderen kunnen tussen 10.00 en 16.00 uur met hun kleedje plaats nemen. Ondernemers hebben ook hun producten en aanbiedingen staan, deze staan dan ook gereserveerd voor de ondernemers. Zij hebben dit aangegeven.

 

Deel dit artikel

  • Basisz blij verrast met cheque van de Rabobank

    Blikopzeewolde.nl- Corine Kroon en Martine Kruider van Stichting De Basisz werden blij verrast met een cheque van de Rabobank. Ter gelegenheid van 125 jaar Rabobank mochten duurzame initiatieven een aanvraag

  • Marktbezoekster wint (miniatuur) electrische auto  

    Blikopzeewolde.nl- Wethouder Helmut Hermans heeft de winnaar getrokken van de marktactie. Mevrouw van der Well kwam als gelukkige uit de bus en heeft daarmee een (miniatuur) electrische auto gewonnen.  

  • Eikenprocessierups: meer dan alleen overlast

    Blikopzeewolde.nl- Hij is bijna elk jaar wel in het nieuws en zal bij veel mensen vooral bekend zijn om de overlast die hij kan veroorzaken: de eikenprocessierups. Maar er is veel