Kinderkleedjesmarkt bij Koopjesdagen Ravelijn

dinsdag 8 augustus 2023 10:47

Blikopzeewolde.nl- Op zaterdag 19 augustus tijdens de jaarlijkse Koopjesdagen, wordt een kinderkleedjesmarkt gehouden in en rondom het Ravelijn. Ongeacht de weersomstandigheden – of de zon nu straalt of de regen valt – biedt het Ravelijn een veilige en leuke omgeving voor kinderen om deel te nemen aan deze activiteit. Vanuit het comfort van hun eigen kleedje kunnen kinderen hun speelgoed, boeken, kleding en andere items te koop aanbieden. Dit biedt hen niet alleen een mogelijkheid om hun gebruikte items een nieuw leven te geven, maar ook om een extra zakcentje te verdienen.

In geval van grote belangstelling, is er reeds een uitbreidingsplan voor de markt. Extra ruimte is beschikbaar op het Horsterplein en het Ravelijnplein rondom de HEMA, zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen. Dit evenement, onderdeel van de Koopjesdagen, belooft een geweldige gelegenheid te zijn voor kinderen om de basisprincipes van kopen en verkopen te leren, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben. Kinderen kunnen tussen 10.00 en 16.00 uur met hun kleedje plaats nemen. Ondernemers hebben ook hun producten en aanbiedingen staan, deze staan dan ook gereserveerd voor de ondernemers. Zij hebben dit aangegeven.

 

Deel dit artikel

  • Ploggen met Leefbaar Zeewolde voor een dorp zonder zwerfafval

    Blikopzeewolde.nl- Op zaterdag 7 oktober organiseert Leefbaar Zeewolde voor de vijfde maal het jaarlijkse Plogging Evenement. De lokale partij zal daarvoor afvalzakken uitreiken en ploggers voorzien van een hesje en handschoenen.

  • Wijkchallenge: delen is duurzamer dan bezitten

    Blikopzeewolde.nl- In een circulaire wijk zorgen we ervoor dat grondstoffen en materialen in de buurt worden hergebruikt. Samen kun je ongelooflijk veel grondstoffen besparen in de wijk.  Doe je

  • Ideetje voor 40 jaar Zeewolde? Geef het jubeljaar vorm!

    Blikopzeewolde.nl- Op woensdag 4 oktober organiseert de gemeente een avond over de viering van 40 jaar Zeewolde. Voor deze avond zijn de inwoners uitgenodigd die een idee/activiteit hebben aangedragen