Land art thema netwerkwandeling Bedrijfskring

dinsdag 24 mei 2022 20:10

www.blikopzeewolde.nl Wandelen, netwerken en de buitenkunst van Zeewolde bekijken is wat bijna 20 ondernemers met de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) op 18 mei hebben gedaan. De PR- en evenementencommissie organiseerde een Land Art netwerkwandeling voor leden en introducees.

Dit nieuwe evenement is goed ontvangen door de deelnemers. Wandelen zorgde voor een informele sfeer en maakte het gemakkelijk om met iedereen een praatje te maken. Zo was het mogelijk om op deze avond veel verschillende ondernemers te spreken. Naast kennisoverdracht en belangenbehartiging staat netwerken bij de Bedrijfskring hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat ondernemers in Zeewolde elkaar kennen en weten welke bedrijven er in het dorp zijn. Zo probeert de Bedrijfskring lokale samenwerkingen te stimuleren en helpt bedrijven met elkaar in contact te brengen.

De Land Art netwerkwandeling startte en eindigde bij Bedrijfskringlid Restaurant Fika. De route ging langs de buitenkunst en landschapsarchitectuur rondom de Wetering en De Verbeelding. Marina van Arendonk, Programmamanager Cultuuronderwijs,  was de gids op deze avond. Zij is al ruim 10 jaar verbonden aan stichting De Verbeelding en Verbeelding&CO. Zij vertelde enthousiast en gepassioneerd over de achtergrond en hoe je naar de kunstwerken kunt kijken. Marina benaderde alles vanuit de educatieve waarde van kunst. Zelfs doorgewinterde Zeewoldenaren kon ze nog nieuwe dingen over ons mooie dorp vertellen.

Heb je deze wandeling gemist of ben je nieuwsgierig geworden naar paviljoen De Verbeelding? Kom dan op 4 of 5 juni naar het Land Art Weekend. Zowel zaterdag als zondag is De Verbeelding van 11.00 tot 17.00 uur geopend, toegang gratis.

Kijk voor meer informatie op: https://deverbeeldingzeewolde.nl/

Meer informatie over de Bedrijfskring Zeewolde? Kijk dan eens op https://www.bedrijfskringzeewolde.nl.

 

 

 

Deel dit artikel

 • Extra zes maanden ondersteuning voor klein mkb in Flevoland

  Blikopzeewolde.nl- Het kleine mkb in Flevoland kan ook in 2023 rekenen op advies en ondersteuning van het MKB Schakelteam. Dat maakte gedeputeerde Jan-Nico Appelman bekend tijdens de Outlook 2023 bijeenkomst van

  Lees meer
 • Zonnepark Bloesemlaan levert energie voor 2500 huishoudens

  Blikopzeewolde.nl- Eind vorige week werd de elektrische aansluiting van Zonnepark Bloesemlaan van TPSolar in Zeewolde in bedrijf gesteld. Na verschillende testen levert het zonnepark nu officieel groene stroom aan het net.

  Lees meer
 • Ondernemersmicrofoon: Peter Salomons van vakgarage JWS

  Blikopzeewolde.nl- Vakgarage JWS is als universeel autobedrijf onderdeel van de mobiliteit branche. Wij bieden naast in- en verkoop van auto’s al het onderhoud dat auto’s nodig hebben. Tevens zijn wij

  Lees meer