Lenteconcert Flevolands mannenkoor in Open Haven

maandag 21 februari 2022 16:19

www. blikopzeewolde.nl –  Het Flevo’s Mannenkoor geeft een lenteconcert in Open Haven op 23 april (14.00 uur). Het koor bestaat dit jaar 50 jaar en dat wordt gevierd met concerten. Het eerste vindt plaats in Zeewolde.  Het repertoire heeft een nostalgisch karakter en bestaat uit nummers die bekend in de oren klinken. Er zijn vele gastoptredens.  Zo is er een optreden van het Zeewolder Symfonie Orkest, onder leiding van John Leenders met pianiste Heather Rose Pinkham, de  sopranen Iris Verhoek uit Zeewolde en  Elles Venhuizen. Bijzonder is het optreden van Julia Bobeldijk uit Biddinghuizen. Zij speelt op dedoedelzak het welbekende Amazing Grace.  Drontenaar Gerrit van der Heide, tenor, verleent ook zijn medewerking aan het concert.

Kaarten zijn  te koop à € 12,50 bij Bruna.

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • ‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van

  Lees meer