Mannenavond 2.0: lekker mannendingen doen

donderdag 22 september 2022 18:00

Blikopzeewolde.nl- Na het succes van ruim drie jaar geleden (volle bak) wordt er weer een echte Mannenavond gehouden in de theaterzaal van The Lux. Op 29 oktober is het moment daar om gezellig met een groep vrienden onder het genot van live muziek, veel vermaak en een biertje het leven te bespreken. Voor deze zaterdagavond gaan er 250 kaarten in de verkoop. Een ‘hot ticket’ kost € 20,-, daarvoor heb je een prachtig glas en een eerste speciaal biertje al gelijk te pakken.

Bij binnenkomst zullen de monden net als drie jaar geleden open vallen! Als blikvangers staat karakterauto’s prachtig uitgelicht, er is een live band die heerlijke rockmuziek speelt, gokautomaten die je doen denken aan de goktempels in Vegas, Visspecialist Chris Koelewijn showt hoe echte vis wordt klaargemaakt, drankenspeciaalzaak Mitra Thiele komt met een tapassortiment plaatsen waar nog lang over nagepraat zal worden om nog maar te zwijgen over de goed gevulde koelkasten met unieke flessen.

Uiteraard wordt een mooie collectie whisky uiteengezet en de dop blijft uiteraard niet op de fles zitten. Laat je baard staan en onze lokale barbier zorgt dat je erbij loopt als een echte heer. Zin om een luchtje te scheppen, buiten staat de barbecue te roken om geweldige hapjes klaar te maken en voor de liefhebbers zijn er verse sigaren. Zin om de platenbak door te neuzen nadat je op de oude Nintendo oude spellen hebt gespeeld, loop naar de platenDJ en voor je het weet hoor je jouw deuntje door de zaal schallen!

Al met al een avond uit voor de echte liefhebber. In eigen dorp. Op de fiets. Met een bult vrienden lekker bijkletsen. Klein biertje erbij. Hoe mooi moeten de avonden worden?

Drie jaar was de organisatie ruim van te voren uitverkocht, koop dus snel je kaart. Vanaf heden zijn deze te verkrijgen bij het enige verkooppunt; ga zo snel je kan naar drankenspeciaalzaak Mitra Thiele op het Raadhuisplein!

 

 

 

Deel dit artikel

  • Blotevoetenwandeling Zeewolde op landelijke ‘Bevrijd je voetendag’

    Blikopzeewolde.nl- Op 23 juni is het Bevrijd je voetendag. Een dag waar op veel plaatsen in Nederland blote voetenacties worden georganiseerd. Zo ook in Zeewolde! Onder begeleiding kan gewandeld worden op

  • Jeugdraad Zeewolde volgt strandidee Remko en Aram

    Blikopzeewolde.nl- De leden van de jeugdraad van Zeewolde denken en praten mee over hoe zij het dorp mooier, beter en veiliger kunnen maken. De jeugdraad heeft elk jaar een eigen budget

  • Natuur Zeewolde op z’n mooist: Dauwtrappen op Hemelvaartsdag

    Blikopzeewolde.nl- Vogeltjes, wegspringende konijntjes. Misschien zelfs een vos of ree! De omgeving van Zeewolde is extra mooi als je het beleeft bij zonsopgang. Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei aanstaande, kan men meedoen