Mannenavond 2.0: lekker mannendingen doen

donderdag 22 september 2022 18:00

Blikopzeewolde.nl- Na het succes van ruim drie jaar geleden (volle bak) wordt er weer een echte Mannenavond gehouden in de theaterzaal van The Lux. Op 29 oktober is het moment daar om gezellig met een groep vrienden onder het genot van live muziek, veel vermaak en een biertje het leven te bespreken. Voor deze zaterdagavond gaan er 250 kaarten in de verkoop. Een ‘hot ticket’ kost € 20,-, daarvoor heb je een prachtig glas en een eerste speciaal biertje al gelijk te pakken.

Bij binnenkomst zullen de monden net als drie jaar geleden open vallen! Als blikvangers staat karakterauto’s prachtig uitgelicht, er is een live band die heerlijke rockmuziek speelt, gokautomaten die je doen denken aan de goktempels in Vegas, Visspecialist Chris Koelewijn showt hoe echte vis wordt klaargemaakt, drankenspeciaalzaak Mitra Thiele komt met een tapassortiment plaatsen waar nog lang over nagepraat zal worden om nog maar te zwijgen over de goed gevulde koelkasten met unieke flessen.

Uiteraard wordt een mooie collectie whisky uiteengezet en de dop blijft uiteraard niet op de fles zitten. Laat je baard staan en onze lokale barbier zorgt dat je erbij loopt als een echte heer. Zin om een luchtje te scheppen, buiten staat de barbecue te roken om geweldige hapjes klaar te maken en voor de liefhebbers zijn er verse sigaren. Zin om de platenbak door te neuzen nadat je op de oude Nintendo oude spellen hebt gespeeld, loop naar de platenDJ en voor je het weet hoor je jouw deuntje door de zaal schallen!

Al met al een avond uit voor de echte liefhebber. In eigen dorp. Op de fiets. Met een bult vrienden lekker bijkletsen. Klein biertje erbij. Hoe mooi moeten de avonden worden?

Drie jaar was de organisatie ruim van te voren uitverkocht, koop dus snel je kaart. Vanaf heden zijn deze te verkrijgen bij het enige verkooppunt; ga zo snel je kan naar drankenspeciaalzaak Mitra Thiele op het Raadhuisplein!

 

 

 

Deel dit artikel

 •  Boni doneert knuffels aan ‘Zij aan zij’ Zeewolde

  Blikopzeewolde.nl- In oktober en november 2022 heeft Boni een spaarcampagne gehouden waarbij consumenten konden sparen voor zes verschillende knuffels: een vos, een uil, een konijn, een eekhoorn, een egel en

  Lees meer
 • Flevoland investeert in ‘circulaire kip’

  Blikopzeewolde.nl- Circulair ondernemen in Flevoland krijgt een nieuwe impuls. Tijdens een werkbezoek van gedeputeerden Jan-Nico Appelman en Gebke van Gaal, werden de resultaten bekend gemaakt van het circulaire keteninitiatief Oranjehoen, dat

  Lees meer
 • GGD campagne HPV-vaccinatie: Met een vaccin beschermd tegen zes soorten kanker

  Blikopzeewolde.nl- Flevolandse Jongeren die geboren zijn tussen 1996 en 2003 ontvangen de komende periode een uitnodiging om zich te laten vaccineren tegen het humaan papillomavirus (HPV). Deze vaccinatie beschermt tegen verschillende

  Lees meer