MBO+opleiding Luisterkindwerker: leer contact leggen van hart tot hart

vrijdag 25 februari 2022 17:32

www.blikopzeewolde.nl – Ieder mens heeft de antwoorden op zijn persoonlijke vragen in zich. Met een Luisterkind-afstemming worden die antwoorden naar boven gehaald en op een heldere manier verwoord en op papier gezet. Dat is de taak van de Luisterkindwerker. Het betekent werken op energetisch niveau – contact leggen van hart tot hart of van ziel tot ziel. De Luisterkindwerker legt verbinding met de energie van de ander en gaat in gesprek. Luister jij ook graag naar anderen en vind jij het ook fijn om te helpen? De ander mooie inzichten en concrete handvatten te geven om verder te gaan in zijn/ haar eigen ontwikkelingsproces? Dan is de opleiding tot Luisterkind werker misschien wel iets voor jou.

Als Luisterkindwerker help je anderen bewust te worden wat er speelt bij een bepaald levensthema, zoals liefde, relaties, werk, ziekte, verlies of specifieke dilemma’s als bedplassen, nachtangst, faalangst, hoog gevoeligheid, stress, buikpijn, niet willen/kunnen slapen, pesten, eenzaamheid, zichtbaarheid …

Dat kan voor iedereen, van 0 tot 100 jaar. Je kijkt wat je in de energie al kunt veranderen en biedt inzichten en handvatten waar de ander zelfstandig mee verder kan. Hoe mooi is dat?

Je hebt hiervoor geen eigen praktijkruimte nodig, je bepaalt je eigen werktijd en klantenkring. Voor jouw klanten geldt: geen reistijd, geen vaste afspraken om thuis te blijven of ergens te moeten zijn. Kinderen en dierbaren blijven in hun eigen leefomgeving en hoeven er niets voor te doen. In 5 lesdagen, 1 dag per maand, kan je deze methode leren. Je krijgt theoretische informatie en gaat heel veel oefenen.

Zondag 13 maart start ik met een groep op een superleuke locatie in Zeewolde in de Thuishaven (Sterappellaan 23). En voor de zomer kan jij liefdevolle, helpende en inzicht gevende afstemmingen maken en als professional aan de slag.

De opleiding tot Luisterkindwerker is een MBO+ opleiding en is geregistreerd bij het CRBKO (Kort Beroepsonderwijs) en bestaat dit jaar 10 jaar. Er zijn ondertussen al 800 Luisterkind werkers.

Meer informatie kan je vinden op www.inekedijkstra.com

 

 

Deel dit artikel

  • Ploggen met Leefbaar Zeewolde voor een dorp zonder zwerfafval

    Blikopzeewolde.nl- Op zaterdag 7 oktober organiseert Leefbaar Zeewolde voor de vijfde maal het jaarlijkse Plogging Evenement. De lokale partij zal daarvoor afvalzakken uitreiken en ploggers voorzien van een hesje en handschoenen.

  • Wijkchallenge: delen is duurzamer dan bezitten

    Blikopzeewolde.nl- In een circulaire wijk zorgen we ervoor dat grondstoffen en materialen in de buurt worden hergebruikt. Samen kun je ongelooflijk veel grondstoffen besparen in de wijk.  Doe je

  • Ideetje voor 40 jaar Zeewolde? Geef het jubeljaar vorm!

    Blikopzeewolde.nl- Op woensdag 4 oktober organiseert de gemeente een avond over de viering van 40 jaar Zeewolde. Voor deze avond zijn de inwoners uitgenodigd die een idee/activiteit hebben aangedragen