Muzikaal cabaret (S)Experiment van Kirsten van Teijn

zaterdag 1 oktober 2022 11:51

Blikopzeewolde.nl- In haar voorstelling ‘(S)EXPERIMENT’ onderzoekt Kirsten de vormen van liefde in de 21e eeuw.  Van dit muzikaal cabaret is te genieten op zaterdag 8 oktober  in het theater van The Lux. Waarom kiezen voor één liefde of één sekse? Vol optimisme en zelfspot geeft Kirsten van Teijn een kijkje in haar leven met vriend én vriendin. Met hilarische anekdotes en prachtige liedjes over seksualiteit, gender en identiteit. De cabaretière (33) werd tijdens de relatie met haar vriend plotseling stapelverliefd op een vrouw. De verwarring was compleet, maar inmiddels heeft ze een relatie met allebei: met hem én met haar. Ze maakte er een voorstelling over: (S)Experiment.

De  show zit vol optimisme, zelfspot en nieuwe inzichten. Over alle mogelijke vormen van liefde, seksualiteit én hoeveel schoonouders een mens kan hebben. Een avond bomvol hilarische anekdotes en prachtige liedjes, opgevoerd door een cabaretière die een seksrooster net zo opwindend vindt als een schoonmaakrooster.

Meer informatie & reserveren
Kijk voor meer informatie over de voorstelling op www.zeewoldelive.nl waar je ook de kaarten voor deze voostelling kunt reserveren.

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • ‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van

  Lees meer