Nacht van Zeewolde barstensvol muziek en koopjes

maandag 15 augustus 2022 19:00

Blikopzeewolde.nl– Op vrijdagavond 19 augustus organiseren de centrum- en horecaondernemers de Nacht van Zeewolde! Een avond uit in eigen dorp die  in teken staat van gezamenlijk de zomervakantie afsluiten; een Meet & Greet met vrienden en bekenden. Een hapje, drankje en liveoptredens zorgen ervoor dat het een avond is waarop lang teruggekeken wordt. De avond start om 20.00 uur en loopt door tot 01.00 uur.

‘Meet & Greet’ al jaren het centrale thema van de Nacht van Zeewolde. Gewoon iedereen weer even ontmoeten, bijpraten onder het genot van een hapje of drankje én de hele avond lekker shoppen en genieten van livemuziek. Of strijk gewoon even gezellig neer op een van de vele terrassen in het centrum.

Traditiegetrouw zijn de winkels tot laat in de avond open. Laat je verrassen door de vele aanbiedingen die tijdens deze avond gelden. Dit jaar is er een zelfs een koopjesmarkt aan toegevoegd. Sla je slag op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus bij diverse ondernemers in het centrum. Op zaterdagmiddag is er op het kerkplein een leuke verrassing voor (jonge) kinderen.

Dalkruid

Bij Juwelier Niels Christoffels verzorgt pianist Jan Hoving een muzikaal optreden. Geniet onder het genot van een glaasje wijn van Wijngoed Wilgenhorst of heerlijk geurende kop koffie van Woodie’s Hut van zijn muzikale klanken.

Horsterplein

Het plein is deze avond omgedoopt in een groot gezellig bruin café. DJ Timotek en Marco Kraats, nemen je mee langs de verschillende muzikale knallers.

Kerkplein

Houd je van een feestje en Hollandse meezingers? Ga dan zeker naar dit plein. Mike Klein, Master Stu en Sandra Swart nemen je mee op een muzikale reis langs Hollandse meezingers. Het plein is gezellig aangekleed met diverse foodtrucks waar je, vanaf 18.00 uur, eenvoudig iets lekkers bestelt.

Raadhuisplein

De feesttent staat er weer en dat betekent knallers op het podium. Met een optreden van The Night Flight, Wolter Kroes, DJ Sten Kluts, YES-R en het Feestteam kan de avond niet meer stuk.

 

 

 

Deel dit artikel

 • Column Mariette: ‘Ik wil niet van mijn eiland af!’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen. Ze woont sinds kort in Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling

  Lees meer
 • Nog twee opvanglocaties voor Oekraïners

  Blikopzeewolde.nl- De gemeente opende al twee opvanglocaties voor Oekraïners. Daar is eerder deze maand een derde bijgekomen aan de Baardmeesweg, er kunnen 12 mensen terecht. Een aantal plekken is voor

  Lees meer
 • Coronavaccinatielocatie mindervalide mensen in Zeewolde

  Blikopzeewolde.nl- Vanaf 5 oktober kunnen inwoners van Zeewolde die mindervalide zijn in hun eigen gemeente de herhaalprik tegen corona halen. Dat kan in het Medisch Centrum Waterland aan de Horsterweg 30.

  Lees meer