Nacht van Zeewolde barstensvol muziek en koopjes

maandag 15 augustus 2022 19:00

Blikopzeewolde.nl– Op vrijdagavond 19 augustus organiseren de centrum- en horecaondernemers de Nacht van Zeewolde! Een avond uit in eigen dorp die  in teken staat van gezamenlijk de zomervakantie afsluiten; een Meet & Greet met vrienden en bekenden. Een hapje, drankje en liveoptredens zorgen ervoor dat het een avond is waarop lang teruggekeken wordt. De avond start om 20.00 uur en loopt door tot 01.00 uur.

‘Meet & Greet’ al jaren het centrale thema van de Nacht van Zeewolde. Gewoon iedereen weer even ontmoeten, bijpraten onder het genot van een hapje of drankje én de hele avond lekker shoppen en genieten van livemuziek. Of strijk gewoon even gezellig neer op een van de vele terrassen in het centrum.

Traditiegetrouw zijn de winkels tot laat in de avond open. Laat je verrassen door de vele aanbiedingen die tijdens deze avond gelden. Dit jaar is er een zelfs een koopjesmarkt aan toegevoegd. Sla je slag op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus bij diverse ondernemers in het centrum. Op zaterdagmiddag is er op het kerkplein een leuke verrassing voor (jonge) kinderen.

Dalkruid

Bij Juwelier Niels Christoffels verzorgt pianist Jan Hoving een muzikaal optreden. Geniet onder het genot van een glaasje wijn van Wijngoed Wilgenhorst of heerlijk geurende kop koffie van Woodie’s Hut van zijn muzikale klanken.

Horsterplein

Het plein is deze avond omgedoopt in een groot gezellig bruin café. DJ Timotek en Marco Kraats, nemen je mee langs de verschillende muzikale knallers.

Kerkplein

Houd je van een feestje en Hollandse meezingers? Ga dan zeker naar dit plein. Mike Klein, Master Stu en Sandra Swart nemen je mee op een muzikale reis langs Hollandse meezingers. Het plein is gezellig aangekleed met diverse foodtrucks waar je, vanaf 18.00 uur, eenvoudig iets lekkers bestelt.

Raadhuisplein

De feesttent staat er weer en dat betekent knallers op het podium. Met een optreden van The Night Flight, Wolter Kroes, DJ Sten Kluts, YES-R en het Feestteam kan de avond niet meer stuk.

 

 

 

Deel dit artikel

  • Beurs ‘Veilig ouder worden in Zeewolde’ in Open Haven

    Blikopzeewolde.nl- Welzijn Zeewolde nodigt uit voor de Beurs “Veilig ouder worden in Zeewolde”. Na het succes van vorige editie staat ook dit jaar weer een beurs op het programma. Dit

  • De Blije Polderkip moet je zijn als hobbykippenboer

    Blikopzeewolde.nl- De Blije Polderkip is officieel verkooppunt van de producten van De Kippenclub. Kippen houden is hot! Het aantal huishoudens die kippen in eigen tuin ging houden zat al een paar

  • VSBfonds heeft geld voor sociale en culturele projecten

    Blikopzeewolde.nl- Het VSBfonds heeft geld voor de financiering van sociale en culturele projecten in Flevoland. Het fonds zoekt die projecten niet zelf uit, Flevolanders met een idee voor een