Nationaal Theaterweekend. Theaters Zeewolde gaan samen los!

woensdag 16 november 2022 12:14

Blikopzeewolde.nl- Nederland viert theater! Want het Nationaal Theaterweekend wordt mooier dan ooit. Op 27, 28 en 29 januari 2023 vindt het Nationaal Theaterweekend plaats, ook in Zeewolde. Tijdens dit weekend geniet je al voor slechts 10 euro van een voorstelling naar keuze en het leuke is: alle theaters in Zeewolde doen hieraan mee (en dat zijn er meer dan je denkt). ZeewoldeLIVE, het platform voor professionele podiumkunsten in Zeewolde, is de aanjager van het gezamenlijke programma. “Met trots kunnen wij melden dat alle theaters in Zeewolde zich bij het theaterweekend aangesloten hebben”, aldus Jakob de Vries, voorzitter van stichting ZeewoldeLIVE.

“Met elkaar willen wij de Zeewoldenaar en mensen uit de omgeving laten zien dat wij leuke en knusse theaters hebben voor een gezellige middag of avond uit in eigen dorp”, vult Marja Appel, bestuurslid aan. Elk theater organiseert nog een nevenactiviteit op de dag dat de voorstelling plaatsvindt, dat blijft voor nu nog even een verrassing. Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten. Tip: geef eens een theaterbezoek cadeau. Voor maar 10 euro geef je iemand al een fantastische theaterervaring!


Vrij. 27 januari (20.00 uur) – Streekcabaret “Boerenblond”

Het cabaretgezelschap Boerenblond en Koop Drost (tonprater) weet de alledaagse humor op een fantastische wijze te vertalen in herkenbare typetjes. Kortom, een avondje ouderwets lachen. Locatie: Hoeve Karree.

Za. 28 januari (20.15 uur) – Coverband Flavour
Coverband Flavour is een band die van elke gelegenheid een feest maakt. Dansen op bekende hits van toen en nu, springen op energieke knallers en meezingen met de klassiekers. Dat wordt een avondje ouderwets gezellig feesten. Locatie: Theater De Kluit.

Za. 28 januari (20.00 uur) – So long Cohen, met Ernest Beuving e.a. Ernest zingt en zoekt Leonard. Soms laat hij op humoristische wijze met zijn imitaties tafelgasten aanschuiven om mee te praten over Leonard. Zo passeren karikaturen als Maarten van Rossem, Nico Dijkshoorn, Bob Dylan, Armand en prins Bernhard de revue. Locatie: Theater The Lux.

Zo. 29 januari (15.00 uur) – Familievoorstelling Woeste Willem (4+)
Zeerover Willem geniet van de rust na een leven vol gevaarlijke avonturen. Totdat hij een klein jongetje, een landrot waar hij niet van houdt, ziet aankomen die zijn rust komt verstoren. Voorstelling over vriendschappen en het toelaten van anderen. Locatie: De Verbeelding.

Meer informatie & reserveren
Kijk voor meer informatie over de voorstelling op www.zeewoldelive.nl waar je ook de kaarten voor deze voostellingen kunt reserveren.

Deel dit artikel

  • Sjors van der Panne zingt zijn chansons bij ZeewildeLive

    Blikopzeewolde.nl- In 2014 haalde hij de finale van The Voice of Holland met zijn vertolking van het lied “Zeg me dat het niet zo is”. Sjors van der Panne treedt zaterdag

  • VoorleesExpress zoekt enthousiaste vrijwilligers

    Blikopzeewolde.nl- Het thema van de Kinderboekenweek (4-15 oktober) is ‘Bij mij thuis’. Dit thema sluit naadloos aan bij het uitgangspunt van de VoorleesExpress. De vrijwilligers van de VoorleesExpress komen

  • Elisia’s boekenkeuze: ‘De school voor perfecte bruiden’ van Aimie K. Runyan

    Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert cultuur wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt als content creator bij