Nieuwe menukaart, wildmenu, pubquiz, theater, kerst en oud en nieuw in The Lux

dinsdag 15 november 2022 15:58

Blikopzeewolde.nl-  Restaurant/grand cafe The Lux heeft een nieuwe kaart. Daarnaast is het Wildseizoen begonnen en is er een heerlijk Wildmenu. Op eerste Kerstdag, 25 december, is er een Kerstdinerbuffet (reserveren sterk aanbevolen). De eerste van de serie van zes Pubquizzen is al geweest maar er komen nog een paar om kans te maken op de beker en de hoofdprijs. De data: 10 november, 18 december, 12 januari, 19 februari. De quiz bestaat uit kennisvragen en muziek. Presentator en DJ is Lex (wie kent ‘m niet). Zeewoldelive heeft in de grote zaal een aantal theaterprogramma’ s staan. Op 26 november theater met Meiden van Toen. Op 10 december is het uitverkocht huis met Karin Bloemen solo.

Za. 28 januari. Nationaal theaterweekend met ‘So long Cohen’, met Ernest Beuving en anderen. Ernest zingt en zoekt Leonard. Soms laat hij op humoristische wijze met zijn imitaties tafelgasten aanschuiven om mee te praten over Leonard. Zo passeren karikaturen als Maarten van Rossem, Nico Dijkshoorn, Bob Dylan, Armand en prins Bernhard de revue (boeken via Zeewoldive.nl).
 Op 25 februari is het genieten van theatermakers Niels van der Gulik en Frank Kooijman en op 4 maart van Remy Evers en Thjum Arts. Daartussendoor nog op 4 maart Broz and friensds. info en tickets, www.brozband.nl.   

Info en tickets voor de theatervoorstellingen: www.zeewoldelive.nl.  Algemene informatie en reserveren voor de pubquiz en het restaurant: www.thelux.nl

 

 

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • ‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van

  Lees meer