Op Wildsafari in het Horsterwold

zaterdag 18 maart 2023 14:39

Blikopzeewolde.nl- Vanaf 25 maart starten de wildsafari’s weer in de Stille Kern van het Horsterwold! De wildsafari is een educatief uitje voor zowel jong als oud! Je gaat op excursie door een echt oerbos wat uitgegroeid is tot een enorm natuurgebied van zo’n 1200 hectare open velden en vogelrijke waterpartijen. Wie bij een wildsafari alleen denkt aan Afrika, heeft het mis.  Tijdens een wildsafari in het Horsterwold beleef je dit gebied op een unieke en onvergetelijke manier. Onder leiding van een ervaren gids van Staatsbosbeheer leer je deze nieuwe natuur kennen en zie je met eigen ogen waar het wild leeft. Samen speur je in de ecokar naar de wilde paarden, reeën, damherten, Schotse hooglanders en andere dieren die hier verblijven. Onderweg luister je naar de vele vogels die hier van dit halfopen boslandschap profiteren.

Deze excursie, welke wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met Puur Zeewolde, vindt vanaf maart tot en met juni plaats op een zaterdag en vanaf juli op een woensdag en zaterdag. Kijk voor de exacte data op de website van Staatsbosbeheer (www.staatsbosbeheer.nl/safaristillekern). Startpunt: Werkschuur De Zevenhorst aan de Groenewoudseweg, Zeewolde.

Voor overige informatie:  Puur Zeewolde, Puur Plezier, info@puurzeewolde.nl

Deel dit artikel

  • Rust en ruimte aan het water te koop in Zeewolde: Maalgang 12 (Onder bod)

    Te koop: Rust en ruimte in Zeewolde: Maalgang 12. Via Flevopand Makelaars: 439.500 euro. Kijk voor alle informatie op www.flevopand.nl info@flevopand.nl Rust en ruimte aan het water. 'Dit is

  • Basisz blij verrast met cheque van de Rabobank

    Blikopzeewolde.nl- Corine Kroon en Martine Kruider van Stichting De Basisz werden blij verrast met een cheque van de Rabobank. Ter gelegenheid van 125 jaar Rabobank mochten duurzame initiatieven een aanvraag

  • Marktbezoekster wint (miniatuur) electrische auto  

    Blikopzeewolde.nl- Wethouder Helmut Hermans heeft de winnaar getrokken van de marktactie. Mevrouw van der Well kwam als gelukkige uit de bus en heeft daarmee een (miniatuur) electrische auto gewonnen.