Open Dag tennisvereniging De Punt

zondag 26 juni 2022 10:45

www.blikopzeewolde.nl- Tennisvereniging De Punt houdt Open Dag op 3 juli vanaf 12.00. Er is een gevarieerd programma op en naast de tennisbaan. Jong en oud  kan op een originele, laagdrempelige manier kennis maken met de tennissport. De perfecte kans voor leden om de liefde voor tennis te delen met vrienden, familie, collega’s en kennissen, of juist om kennis te maken met de leukste sport ter wereld.

12.00 uur ontvangst met koffie, thee en limonade. Vanaf 12.30 uur gratis clinic door tennisschool RG sports (voor rackets en ballen zorgen wij – zelf sportschoenen en sportkleding meenemen). Doorlopend:

 • Tenniskwis – leuke prijzen te winnen
 • Informatie over lidmaatschapsvormen Speciale aanbieding tijdens Open Dag!
 • Informatie over trainingsmogelijkheden (van peuter tot veteranen)
 • Informatie over competitie/toernooi deelname
 • Hapjes & drankjes

Ongeveer 17.00 uur sluiting

In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de baan op en daarmee is tennis de tweede sport van ons land. Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of wilt (her)starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Maar tennis wordt nóg leuker als je het met elkaar deelt.

tvdepunt.nl

 

 

 

Deel dit artikel

 • Iedereen kan meedoen aan de Crosstriathlon van de TVZ

  Blikopzeewolde.nl- De Pareltriathlon maakt plaats voor Crosstriathlon. Het concept is anders, de locatie is anders maar wat blijft is dat iedereen mee kan doen. De organisatie blijft in handen van

  Lees meer
 • Hoofdsponsor DYZLE geeft korfbalvereniging impuls

  Blikopzeewolde.nl- Met de komst van DYZLE als hoofd- en naamsponsor geeft de korfbalvereniging Zeewolde een nieuwe impuls. De komende vijf jaar gaat de club verder als KV Wolderwijd/DYZLE. Na de

  Lees meer
 • Hockey: waterveld moet het verschil maken

  Blikopzeewolde.nl- Bij de hockeyclub wordt hard gewerkt aan de aanleg van een waterveld. Op een waterveld rolt de bal sneller en 'consistenter', dat heeft een positieve invloed op het spel.

  Lees meer