Open deuren bij De Verbeelding met muzikale familie Keekstra

dinsdag 8 november 2022 18:28

Blikopzeewolde.nl- Op zondag 20 november gaan de deuren bij De Verbeelding weer van het slot voor een gezellige zondagmiddag met kunst, muziek en bijzondere ontmoetingen. Te gast tijdens deze tweede ‘Open deuren: Tijd voor Kunst’ van het seizoen zijn fotograaf en schilder Irma Wisman, en de muzikale Familie Keekstra. De Zeewoldense Irma Wisman vertelt graag meer over haar werken die momenteel in De Verbeelding zijn te bezichtigen. Luister naar hoe de schilderijen tot stand zijn gekomen en welke afwegingen zijn gemaakt om het gewenste resultaat te bereiken. Vragen stellen kan. De muzikale invulling is deze middag in handen van maar liefst vier muzikanten. De familie Keekstra bestaat uit Ido, Catharina, Rebekka en Hester. Zij bespelen allemaal meerdere instrumenten waaronder trompet, trombone, viool, piano en gitaar.

Of je nu het hele programma van ‘Open Deuren: Tijd voor Kunst’ wilt bijwonen of een deel ervan…De Verbeelding nodigt iedereen van harte uit om erbij te zijn en eens een kijkje te nemen in het paviljoen!Toegang is gratis, vrijwillige bijdrage bij de uitgang is zeer welkom.Wanneer: 20 november van 15.00 – 17.00 uur. Deuren open: 14.45 uur. Locatie: paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25. wolde
Kosten: Vrijwillige bijdrage, hapjes worden aangeboden en drankjes zijn voor eigen rekening

Meer informatie: www.deverbeeldingzeewolde.nl

Deel dit artikel

 • Elizia’s (boeken)keuze: ‘De reünie’ van Simone van der Vlugt. 

  Blikopzeewolde.nl- Elisia van Loevezijn is gek op boeken en schrijft al enkele jaren voor zichzelf recensies. Ze studeert culturele wetenschappen aan de Open Universiteit en werkt in de Oude Bieb.

  Lees meer
 • Column Mariette: ‘Zijn we geland?’

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woonde tot voor kort met haar man in Voorthuizen en verhuisde naar Zeewolde. Waarom koos ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling hier in?

  Lees meer
 • ‘Sparkling Christmas’ met Angels Rule in De Verbeelding

  Blikopzeewolde.nl- Op zaterdagavond 10 december wordt paviljoen De Verbeelding gehuld in kerstsfeer met de groep Angels Rule. Met hun concert ‘Sparkling Christmas’ trakteren ze het publiek op hun allermooiste songs: van

  Lees meer