Origineel kerstcadeau? Ga dan naar de Winterfair van Philagilde

dinsdag 22 november 2022 16:21

Blikopzeewolde.nl- Vrijdag 2 december is het al weer zo ver; van 14.00 – 20.00 uur is er Winterfair op Philagilde. De deur staat voor iedereen open. Ben je nog op zoek naar een origineel december cadeau dat is er keus uit kerstboomkaarsen van koolzaad of gerecycled kaarsvet , tuinkaarsen voor op de veranda, of koolzaadkaars voor kerst. Verder zijn er leuke kerststerren van hout met verlichting , rendieren, engelen, houten kaarten ,sneeuwpoppen of glazen flessen met verlichting. Voor de vogels zijn er nestkastjes, voederplanken, pindakaasplankjes gemaakt. Ook worden er mooie kertsstukken gemaakt.Uiteraard kunt u ook genieten van een kopje koffie, thee of wat fris vergezeld door een heerlijke appelmuffin of mini monchou taartje gemaakt door de deelnemers van Philagilde.

Ook kunt u een rondleiding krijgen door het dagcentrum van Philagilde waar u onder meer de wasserij, arbeidsgroep, kaarsenmakerij en winkel kan bewonderen en zien wat de deelnemers zoal voor werk doen op Philagilde.

Deel dit artikel

  • Basisz blij verrast met cheque van de Rabobank

    Blikopzeewolde.nl- Corine Kroon en Martine Kruider van Stichting De Basisz werden blij verrast met een cheque van de Rabobank. Ter gelegenheid van 125 jaar Rabobank mochten duurzame initiatieven een aanvraag

  • Marktbezoekster wint (miniatuur) electrische auto  

    Blikopzeewolde.nl- Wethouder Helmut Hermans heeft de winnaar getrokken van de marktactie. Mevrouw van der Well kwam als gelukkige uit de bus en heeft daarmee een (miniatuur) electrische auto gewonnen.  

  • Eikenprocessierups: meer dan alleen overlast

    Blikopzeewolde.nl- Hij is bijna elk jaar wel in het nieuws en zal bij veel mensen vooral bekend zijn om de overlast die hij kan veroorzaken: de eikenprocessierups. Maar er is veel