Ouderwets gezellige ondernemersavond in The Lux

maandag 21 november 2022 13:19

Blikopzeewolde.nl- De verkiezingsavond van de Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ) afgelopen donderdag, was weer ouderwets gezellig. Zo’n 150 ondernemers kregen dankzij de sponsors Zeewolde Zakelijk van de gemeente, Rabobank, Lentink De Jonge en ManagementPartners een gevarieerd programma aangeboden rond de zes Topondernemers die genomineerd zijn voor de titel Ondernemer van het Jaar 2023. Op soepele wijze voerde presentatrice Henny Blokhuis het publiek langs de afzonderlijke genomineerden, die allen met een korte video aan het publiek werden voorgesteld. Namens de Bedrijfskring zijn Restaurant Fika, NLPharma Veterinair en GrafiMedics genomineerd voor de titel Ondernemer van het Jaar 2023. De finalisten vanuit de VCZ voor de titel Centrumondernemer van het Jaar 2023 zijn Foto René Tuinte, Bakkerij de Toren en Sajon.

Tussen de bedrijven door gunde managementtrainer Maarten Wessels en gastspreker de aanwezigen op geestige wijze een kijkje in de wereld van de Generatie Z. Dat is de generatie van personen die geboren zijn tussen 1997 en 2012, ook wel de Zoomers genoemd. Het was met recht de Avond van de Ondernemer aan de vooravond van de Dag van de Ondernemer. Als waardering voor het bedrijfsleven sponsorde Zeewolde Zakelijk het hapje en drankje na afloop van het programma in het Grand Café The Lux. Mede daardoor bleef het nog lang druk in de gezellige bar en konden de aanwezige ondernemers weer eens ouderwets met elkaar praten, banden aanhalen, netwerken en zakendoen.

Op 12 januari tijdens de nieuwsjaarborrel van de BKZ en VCZ, eveneens in The Lux worden de topondernemers bekendgemaakt. Het publiek kan nog tot 5 december op de website wwww.winkelhaven.nl een stem uitbrengen op één van de drie finalisten die de titel Centrumondernemer van het Jaar verdient.

Deel dit artikel

 • Zonnepark Bloesemlaan levert energie voor 2500 huishoudens

  Blikopzeewolde.nl- Eind vorige week werd de elektrische aansluiting van Zonnepark Bloesemlaan van TPSolar in Zeewolde in bedrijf gesteld. Na verschillende testen levert het zonnepark nu officieel groene stroom aan het net.

  Lees meer
 • Ondernemersmicrofoon: Peter Salomons van vakgarage JWS

  Blikopzeewolde.nl- Vakgarage JWS is als universeel autobedrijf onderdeel van de mobiliteit branche. Wij bieden naast in- en verkoop van auto’s al het onderhoud dat auto’s nodig hebben. Tevens zijn wij

  Lees meer
 • ‘Neve’ nieuw in collectie Wasparfum bij De Winkeltjes

  Blikopzeewolde.nl - Neve is de nieuwste geur in de collectie wasparfums bij De Winkeltjes. Geur aan je was geven; probeer het en je valt ervoor! De Neve wasparfum is een warme winterse

  Lees meer