Peter Faber bij inspiratietour KBO-PCOB

vrijdag 25 februari 2022 12:33

www.blikopzeewolde.nl– Op donderdag 17 maart(10.00 uur) vindt de inspiratietour van KBO-PCOB plaats in Kerkcentrum Goede Rede in Almere. Tijdens het ochtendgedeelte zijn als sprekers acteur Peter faber en presentator/schrijver Leo Fijen uitgenodigd. De lezingen gaan over thema’s als zingeving, digitalisering en omzien naar elkaar. In de middag zijn er workshops gepland. Iedereen is welkom; ook zij die geen lid zijn van de ouderenbond KBO-PCOB bent. Deelname is gratis, net als de catering. De tour is bedoeld voor deelnemers van 50 jaar en ouder.

Voor meer informatie: www.kbo-pcob.nl/tour. Hier vindt u ook antwoorden op veel gestelde vragen en informatie over hoe u zich kunt aanmelden. Aanmelden kan ook telefonisch. Bel met de KBO-PCOB Servicetelefoon: 030 – 3400 655. Dit nummer is bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 13:00 uur.

 

Deel dit artikel

 • Waterscouts overstromen dorp (en bedanken Zeewolde met een gondelvaart)

  Blikopzeewolde.nl- Waterscouts, tegen de 4500, uit het ganse land, overspoelden vanmiddag het Raadhuisplein. Hun kamp, NaWaKa (nationaal watersportkamp) opende. De haven lag vol met vletjes, de scouts kleurden het plein.

  Lees meer
 • 32e editie ‘Zeewolde bij de Pinken’ zaterdag 3 september

  Blikopzeewolde.nl- Eén van de leukste dagen in Zeewolde en zeker de meest bijzondere nadert: 'Zeewolde bij de Pinken': zaterdag 3 september. Een echte 'ouderwetse' koeienshow, waar maak je dat nog

  Lees meer
 • Mariette heeft een oogje op Zeewolde

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woont met haar man in Voorthuizen en maakt zich op om te verhuizen naar Zeewolde. waarom kiest ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling

  Lees meer