Politienieuws: Man vast in raam

donderdag 3 maart 2022 10:54

blikopzeewolde.nl – In de vlinderbuurt heeft de brandweer heeft een 54-jarige man bevrijd die vastzat in een dakraam. De man was zijn huissleutel vergeten en zocht een manier om in zijn huis te komen. Een dakraam leek hem de manier, maar halverwege deze halsbrekende toer bleef de man vastzitten. Met het bovenlichaam uit het raam kon de man geen kant op en heeft daar zo een half uur gehangen, met de tenen net op de wasmaschine) voordat een buurvrouw hem zag. De man werd gecontroleerd vanwege een stijve rug en koude ledematen.

Meer politienieuws van de afgelopen twee weken:

 • Bij de Biezenburcht werden een 20-jarige man uit Amersfoort en een 21-jarige vrouw uit Zeewolde aangehouden. Zij zaten in een auto. Bij controle werd een vuurwapen en een aanzienlijke hoeveelheid soft- en harddrugs gevonden (hoeveel is niet bekend gemaakt in het kader van het onderzoek). Beiden zitten nog vast. De parkeerplaats bij de Biezenburcht wordt vaker gebruikt om te ‘chillen’. De politie brengt er dan ook regelmatig een bezoekje.
 • Aan de Assemblageweg (Trekkersveld) werd een vrachtwagen aangetroffen met de vlam in de pijp. Het bleek een kapotte katalysator.
 • Op de Nijkerkerweg trof de politie (na meldingen van automobilisten) een stilstaande auto aan met draaiende motor. De chauffeur, een 36- jarige man uit Barneveld, zat achter bewegingloos het stuur. Na bonzen op het raam werd de man uiteindelijk wakker. Hij bleek in slaap gevallen te zijn en had vijf maal de toegestane hoeveelheid alcohol op. De man is nu zijn rijbewijs kwijt.
 • Een 23-jarige Zeewoldenaar had pech. Hij reed om 02.00 uur (met piepende banden), maar helaas voor hem recht op de politie af. De man had twee maal de toegestane hoeveelheid alcohol op.
 • Ter hoogte van de verkeerslichten op de Gooiseweg/Adelaarsweg raakten twee personenauto’s elkaar. De ene chauffeur zei dat hij door groen reed, de ander wist het niet meer. Een 51- jarige man uit Harderwijk raakte gewond en is ter controle naar het ziekenhuis afgevoerd. De andere automobilist had geen vaste woon- of verblijfplaats. beide auto’s zijn afgesleept.
 • Op de Flediteweg een ongeval tussen twee fietsers, moeder en dochter, de laatste uit Zeewolde. Hun sturen raakten in elkaar. Beide dames werden gewond afgevoerd naar het ziekenhuis in Almere.
 • De zware storm van een week geleden heeft voor omgewaaide bomen en schuttingen gezorgd. Op de Ganzenweg kantelde een vrachtwagen met oplegger. De Poolse chauffeur kwam met de schrik vrij. Vanwege de harde wind kon het voertuig pas de volgende dag geborgen worden. Aan de Jupiterweg klapte een dak van een gebouw en van een appartementencomplex aan de Windlust waaiden elf zonnepanelen.

 

Deel dit artikel

 • Open dag bouwplaats kruispunt N302 Ganzenweg-Knardijk.

  Blikopzeewolde.nl- De provincie Flevoland houdt open dag op de bouwplaats N302 Ganzenweg-Knardijk. Sinds 2020 wordt er gewerkt; de turborotonde N302 Ganzenweg-Knardijk wordt omgebouwd zodat het wegverkeer straks weer vlot en

  Lees meer
 • Kistenbewaring belangrijk voor toekomst biologische boer

  Blikopzeewolde.nl- Nét voordat de oogst gaat beginnen, is de kistenbewaring van Maatschap Veenink  klaar. De toekomstbestendige schuur kan er mede voor kan zorgen dat de  biologische producten op een goede

  Lees meer
 • Auto huren via vergelijkingssite

  Blikopzeewolde.nl – Vandaag de dag kun je ontzettend veel vergelijken. Niet alleen de zorgverzekering, het telefoonabonnement of de energieleverancier, je kunt ook de verhuurder van je auto vergelijken. Maar hoe werkt

  Lees meer