Politienieuws: woninginbraak, steekpartij en een goed gevulde broek

donderdag 17 februari 2022 11:53

www.blikopzeewolde.nl – Om de twee weken brengt politiechef Miklos Coumou verslag uit van de activiteiten waar zijn mensen bij betrokken waren. Bij deze ‘politiepersuurtjes’ is ook burgemeester Gerrit Jan Gorter aanwezig om sommige zaken nader toe te lichten. * Op het Dalkruid kreeg gisteren een 16- jarige jongen uit Harderwijk hulp van omstanders. Hij had twee steekwonden in zijn arm. De verdachte van de steekpartij, een 15- jarige plaatsgenoot werd iets later aangehouden. De steekpartij vond plaats op de Open Hof.

* De politie spotte een 27- jarige man uit Amsterdam die met een goed gevulde broek rondliep, als een Michelin- mannetje. De man wilde er vandoor gaan maar kwam niet ver. Hij bleek voor 600,– euro aan kleding gestolen te hebben bij een winkel aan het Kerkplein.

*Aan de Chinook werd nogal brutaal ingebroken in een woning. Een raam aan de voorzijde van het huis werd geforceerd.  De bewoner was een paar dagen weg. Het huis is grondig doorzocht en er zijn verschillende goederen weggenomen. * Bij een brand aan de Oogstweg zijn twee kleine vrachtwagen in lichterlaaie gegaan. De oorzaak van de brand is niet bekend.  De wagens stonden naast een pand en bij andere vrachtwagens. een omwonende waarschuwde de brandweer.

*Aan de Ooievaarsweg werd hennepafval gedumpt. * Op de Ganzenweg werd een brommobiel aangehouden. De bestuurder was een  man uit Voorthuizen die teveel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod. *Op de Gelderseweg ter hoogte van de potloden, verloor een 30- jarige man uit Zeewolde de macht over het stuur en ramde een ander. beide auto’s raakten zwaar beschadig. Geen gewonden. *Aan de Meidoorn was een poging tot inbraak.

Deel dit artikel

 • Extra zes maanden ondersteuning voor klein mkb in Flevoland

  Blikopzeewolde.nl- Het kleine mkb in Flevoland kan ook in 2023 rekenen op advies en ondersteuning van het MKB Schakelteam. Dat maakte gedeputeerde Jan-Nico Appelman bekend tijdens de Outlook 2023 bijeenkomst van

  Lees meer
 • Zonnepark Bloesemlaan levert energie voor 2500 huishoudens

  Blikopzeewolde.nl- Eind vorige week werd de elektrische aansluiting van Zonnepark Bloesemlaan van TPSolar in Zeewolde in bedrijf gesteld. Na verschillende testen levert het zonnepark nu officieel groene stroom aan het net.

  Lees meer
 • Ondernemersmicrofoon: Peter Salomons van vakgarage JWS

  Blikopzeewolde.nl- Vakgarage JWS is als universeel autobedrijf onderdeel van de mobiliteit branche. Wij bieden naast in- en verkoop van auto’s al het onderhoud dat auto’s nodig hebben. Tevens zijn wij

  Lees meer