Politienieuws: woninginbraak, steekpartij en een goed gevulde broek

donderdag 17 februari 2022 11:53

www.blikopzeewolde.nl – Om de twee weken brengt politiechef Miklos Coumou verslag uit van de activiteiten waar zijn mensen bij betrokken waren. Bij deze ‘politiepersuurtjes’ is ook burgemeester Gerrit Jan Gorter aanwezig om sommige zaken nader toe te lichten. * Op het Dalkruid kreeg gisteren een 16- jarige jongen uit Harderwijk hulp van omstanders. Hij had twee steekwonden in zijn arm. De verdachte van de steekpartij, een 15- jarige plaatsgenoot werd iets later aangehouden. De steekpartij vond plaats op de Open Hof.

* De politie spotte een 27- jarige man uit Amsterdam die met een goed gevulde broek rondliep, als een Michelin- mannetje. De man wilde er vandoor gaan maar kwam niet ver. Hij bleek voor 600,– euro aan kleding gestolen te hebben bij een winkel aan het Kerkplein.

*Aan de Chinook werd nogal brutaal ingebroken in een woning. Een raam aan de voorzijde van het huis werd geforceerd.  De bewoner was een paar dagen weg. Het huis is grondig doorzocht en er zijn verschillende goederen weggenomen. * Bij een brand aan de Oogstweg zijn twee kleine vrachtwagen in lichterlaaie gegaan. De oorzaak van de brand is niet bekend.  De wagens stonden naast een pand en bij andere vrachtwagens. een omwonende waarschuwde de brandweer.

*Aan de Ooievaarsweg werd hennepafval gedumpt. * Op de Ganzenweg werd een brommobiel aangehouden. De bestuurder was een  man uit Voorthuizen die teveel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod. *Op de Gelderseweg ter hoogte van de potloden, verloor een 30- jarige man uit Zeewolde de macht over het stuur en ramde een ander. beide auto’s raakten zwaar beschadig. Geen gewonden. *Aan de Meidoorn was een poging tot inbraak.

Deel dit artikel

  • Gemeente verlengd overeenkomst met Zeewoldes uitzendbureau Flevo Direct

    Blikopzeewolde.nl- De gemeente Zeewolde heeft een raamovereenkomst voor uitzendkrachten met uitzendbureau Flevo Direct in Zeewolde. De overeenkomst met een looptijd van 2 jaar eindigde per 1 maart en wordt nu met

  • Vacature: VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde zoekt een voorzitter

    Blikopzeewolde.nl-  De stichting VBZ, Verenigd Bedrijfsleven Zeewolde, is sinds 2013 de koepelorganisatie van het georganiseerde bedrijfsleven in Zeewolde. De zelfstandige verenigingen Bedrijfskring Zeewolde (BKZ) en de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ)

  • BIZ Trekkersveld: ‘Samenwerken is belangrijker dan ooit’

    Blikopzeewolde.nl- In juni kunnen ondernemers op het Trekkersveld stemmen over de BIZ. De Bedrijfskring, die het project trekt, zoekt ambassadeurs. Voorzitter Luuk Salomons: 'Als ambassadeur ben je hèt klankbord voor het