Potgrondactie AMVZ; frisse tuin en goed muzikaal doel

zondag 20 februari 2022 15:05

www.blikopzeewolde.nl – Nu de eerste lente bolletjes langzaamaan boven komen, begint het bij een ieder het lente-gevoel alweer flink te kriebelen. We openen onze deuren en ramen, en aanschouwen onze wintertuin of balkon en willen niets liever dan met de handen in de grond. Maar hoe kom je na zo’n lange en winderige winter, nu aan zakken goede potgrond zonder zwaar te hoeven tillen? Vrees niet, ook dit jaar is er de Algemene Muziekvereniging Zeewolde (AMVZ) die een handje helpen. Komende maand staan zij weer graag voor u klaar. De AMVZ zou de AMVZ niet zijn als ook dit jaar de zakken weer keurig bij u thuis worden afgeleverd. Wel zal er deur-aan-deur gelopen worden in beperkte wijken in Zeewolde, de nadruk daarbij ligt op de Molenbuurt en Polderwijk. Voor alle andere wijken, of voor wie dat graag wil, geldt dat u de potgrond uiteraard ook weer via mail kunt bestellen.

Dit kan via: potgrondamvz@gmail.com óf ga direct naar de website: www.amvz.net en klik op de button. De universele potgrond is geschikt voor kamer,- terras,- balkon,- en perkplanten. In een zak zit 40 liter potgrond. De potgrond bevat hoogwaardige grondstoffen zoals turfstrooisel, tuinturf, kalk en meststoffen. De vereniging hanteert de volgende prijzen: vanaf 3 zakken voor € 14,00, 5 zakken voor € 23,00 en 10 zakken voor €44,00. Grotere hoeveelheden kunnen uiteraard ook, dan volgt een prijs op aanvraag. Na de bestelling krijgt u via de mail een reactie met een bankrekeningnummer waar het bedrag op gestort kan worden, maar via de website kunt u direct afrekenen.

Op zaterdag 5 maart komt de vereniging in de genoemde wijken aan de deur.  Zaterdag 12 maart worden de bestellingen voor de deur gelegd. Geen gesjouw, en alvast klaar voor de lente- en zomer.  En dat alles voor een frisse tuin en natuurlijk een (muzikaal) goed doel!

Deel dit artikel

  • Ploggen met Leefbaar Zeewolde voor een dorp zonder zwerfafval

    Blikopzeewolde.nl- Op zaterdag 7 oktober organiseert Leefbaar Zeewolde voor de vijfde maal het jaarlijkse Plogging Evenement. De lokale partij zal daarvoor afvalzakken uitreiken en ploggers voorzien van een hesje en handschoenen.

  • Wijkchallenge: delen is duurzamer dan bezitten

    Blikopzeewolde.nl- In een circulaire wijk zorgen we ervoor dat grondstoffen en materialen in de buurt worden hergebruikt. Samen kun je ongelooflijk veel grondstoffen besparen in de wijk.  Doe je

  • Ideetje voor 40 jaar Zeewolde? Geef het jubeljaar vorm!

    Blikopzeewolde.nl- Op woensdag 4 oktober organiseert de gemeente een avond over de viering van 40 jaar Zeewolde. Voor deze avond zijn de inwoners uitgenodigd die een idee/activiteit hebben aangedragen