Potgrondactie AMVZ; frisse tuin en goed muzikaal doel

zondag 20 februari 2022 15:05

www.blikopzeewolde.nl – Nu de eerste lente bolletjes langzaamaan boven komen, begint het bij een ieder het lente-gevoel alweer flink te kriebelen. We openen onze deuren en ramen, en aanschouwen onze wintertuin of balkon en willen niets liever dan met de handen in de grond. Maar hoe kom je na zo’n lange en winderige winter, nu aan zakken goede potgrond zonder zwaar te hoeven tillen? Vrees niet, ook dit jaar is er de Algemene Muziekvereniging Zeewolde (AMVZ) die een handje helpen. Komende maand staan zij weer graag voor u klaar. De AMVZ zou de AMVZ niet zijn als ook dit jaar de zakken weer keurig bij u thuis worden afgeleverd. Wel zal er deur-aan-deur gelopen worden in beperkte wijken in Zeewolde, de nadruk daarbij ligt op de Molenbuurt en Polderwijk. Voor alle andere wijken, of voor wie dat graag wil, geldt dat u de potgrond uiteraard ook weer via mail kunt bestellen.

Dit kan via: [email protected] óf ga direct naar de website: www.amvz.net en klik op de button. De universele potgrond is geschikt voor kamer,- terras,- balkon,- en perkplanten. In een zak zit 40 liter potgrond. De potgrond bevat hoogwaardige grondstoffen zoals turfstrooisel, tuinturf, kalk en meststoffen. De vereniging hanteert de volgende prijzen: vanaf 3 zakken voor € 14,00, 5 zakken voor € 23,00 en 10 zakken voor €44,00. Grotere hoeveelheden kunnen uiteraard ook, dan volgt een prijs op aanvraag. Na de bestelling krijgt u via de mail een reactie met een bankrekeningnummer waar het bedrag op gestort kan worden, maar via de website kunt u direct afrekenen.

Op zaterdag 5 maart komt de vereniging in de genoemde wijken aan de deur.  Zaterdag 12 maart worden de bestellingen voor de deur gelegd. Geen gesjouw, en alvast klaar voor de lente- en zomer.  En dat alles voor een frisse tuin en natuurlijk een (muzikaal) goed doel!

Deel dit artikel

 • Waterscouts overstromen dorp (en bedanken Zeewolde met een gondelvaart)

  Blikopzeewolde.nl- Waterscouts, tegen de 4500, uit het ganse land, overspoelden vanmiddag het Raadhuisplein. Hun kamp, NaWaKa (nationaal watersportkamp) opende. De haven lag vol met vletjes, de scouts kleurden het plein.

  Lees meer
 • 32e editie ‘Zeewolde bij de Pinken’ zaterdag 3 september

  Blikopzeewolde.nl- Eén van de leukste dagen in Zeewolde en zeker de meest bijzondere nadert: 'Zeewolde bij de Pinken': zaterdag 3 september. Een echte 'ouderwetse' koeienshow, waar maak je dat nog

  Lees meer
 • Mariette heeft een oogje op Zeewolde

  Blikopzeewolde.nl- Mariette Oosterhoff woont met haar man in Voorthuizen en maakt zich op om te verhuizen naar Zeewolde. waarom kiest ze voor ons mooie dorp? En hoe burgert een nieuweling

  Lees meer